SM-karsintaan valmistautumisessa epävarmat tunnelmat

Jaa tämä juttu!

A-junioreiden valmistautuminen SM-karsintoihin on hyvässä vauhdissa mutta tottakai pandemiarajoitukset vaikeuttavat toimintaa niinkuin arvata saattaa. Harjoituksiin tuli joulukuussa taukoja kun halliin ei päästy eikä sulaa kenttää ollut aina tarjolla. Viime aikoina harjoituksia on voitu pitää hallissa, vaikkakin erityisjärjestelyt ovat vaikuttaneet harjoitusten kestoa lyhentävästi. Pahiten valmistautumista on vaikeuttanut harjoitusotteluiden peruuntumiset. Yksi harjoitusottelu päästiin Kaupin ulkokentällä pelaamaan viime viikonloppuna, kun kohdattiin Ilves. Peli hävittiin 3-2, mutta tulosta tärkeämpää oli se että valmennus sai edes vähän osviittaa missä vaiheessa pelillisesti mennään. Ja pelaajat saivat tietenkin erittäin tärkeätä pelituntumaa.

Karsintojen oli määrä alkaa 13.2. Hämeenlinnassa, mutta tänään tulleen tiedon mukaan ainakin ensimmäinen kierros siirtyy. Vielä tämänhetkisen suunnitelman mukaan karsinnat pelattaisiin kuitenkin kaksinkertaisena sarjana, vain alkupään otteluita myöhempään ajankohtaan sijoitellen. Tällä hetkellä odotellaan ja koitetaan pitää huoli siitä että ollaan valmiita kun sarja vihdoin alkaa.

Vaikeinakin aikoina tukijat ovat mukana. K-Supermarket Ratina sponsoroi A-junnuille pikee-paidat joilla on hyvä lähteä kevään ja kesän vieraspeleihin. A-junnut suositteleekin Tampereelle ”eksyviä” käyttämään K-Supermarket Ratinan palveluja. Niin mekin teemme.