Jännittävä derby tulossa

Jaa tämä juttu!

A-junnut on aloittanut ykkösdivarin siitä mihin SM-karsinnat loppuivat, eli loppukarsintojen hyvä vire on jatkunut. Ensinhän hallittiin Lohjalla LoPaa vastaan yhtä mustaa kymmenminuuttista lukuunottamatta selkeästi ja haettiin 4-7 vierasvoitto.

Heinäkuun viimeisenä lauantaina tehtikselle vieraaksi saapui FC Jazz Porista. Ottelu oli suvereeni Haka-näytös ja lopputulos 7-1 kuvaa myös pelitapahtumia hyvin.

Sunnuntaina 2.8. lähdettiin Turkuun kohtaamaan ÅIFK. Vierailija oli ennakkosuosikki kun tiedettiin että turkulaisilla on nuori joukkue joka oli aloittanut kauden kahdella murskatappiolla. Ottelu ei kuitenkaan ollut helpoin mahdollinen. Vastustaja pelasi uhrautuvasti ja kun Haka ei ensimmäisellä puoliajalla selvästä hallinnasta huolimatta ollut tarpeeksi huolellinen tekemisessään näytti vierailijan maalisarake puoliajalla nollaa. Kotijoukkue johti lahjamaalilla 1-0. Kopissa ei kuitenkaan ollut epäilystäkään kumpi joukkue ottelun lopulta voittaa, ja pienellä pelin terävöittämisellä Hakahallinta saatiinkin siirrettyä näkyviin myös tulostaululle. Vaikean kautta mutta oikeutettuna lopputuloksena kuitenkin hieno 1-5 vierasvoitto.

Haka-j johtaa lohkoa kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä maalisuhteen ollessa 19-6. Ja mikäs sen hienompaa että toinen yhdeksän pisteen joukkue, TPV Tampereelta, on hakalaisten seuraava vastustaja. Ottelu pelataan sunnuntaina 9.8. klo 15 Tehtiksellä. Tervetuloa kannustamaan mustavalkoiset voittoon.

Linkki ykkösen tilastoihin:

https://www.palloliitto.fi/p20-ykkonen?group=2