Tyttöjä Helmariturnaukseen

Jaa tämä juttu!

FC Haka junnujen Jenni Sallinen ja Meri Kamppari saivat kutsun tyttöjen 2005-ikäluokan Helmariturnaukseen. Turnaus pelataan 30.7.-2.8. Eerikkilässä. Jepu ja Meri pelaavat Haka junnujen T18-joukkueessa T18 Kakkosta. Helmariturnaus on maajoukkuetoimintaan tähtäävän pelaajatarkkailun viimeinen askel, jossa ikäluokan koko Suomen kärki kohtaa toisensa.

”Tosi hienoa päästä mukaan turnaukseen! Hiukan jo jännittää, mutta se kuulemma kuuluu juttuun”, tarinoi Jepu Sallinen. ”Mukavaa tulla valituksi. Valkut ovat antaneet ohjeita turnauksen varalle, nyt mennään antamaan näyttöjä tulevaisuutta varten”, Meri Kamppari kertoo.

”Tytöt ovat tehneet kovasti duunia kehittymisen eteen ja tämä on hyvä osoitus siitä, että oikealla tiellä ollaan. Tämä totuus ei koske pelkästään näitä kahta pelaajaa, vaan koko joukkuetta. Tyttöjen pääsy Helmariturnaukseen on iso juttu valkeakoskelaiselle tyttöfutikselle ja meidän koko joukkueelle!”, analysoi T18-joukkueen valmennusryhmään kuuluva Jussi Saarinen.

Jenni on Haka junnujen oma kasvatti, joka pelaa päälajina jalkapalloa nyt kolmatta vuotta. Meri on Urjalan Palloseuran kasvatti, kausi 2020 on Merin kolmas Haka junnuissa. Tsemppiä turnaukseen nuoret neidit!

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/helmariturnaus