Tapahtumarikas ottelu Lohjalla

Jaa tämä juttu!

Hakan A-junnujen loppukiri SM-karsinnoissa päättyi 1-3 tappioon kovatasoisessa ottelussa SJK:ta vastaan. Sijoitukseksi karsintalohkossa jäi täten seitsemäs sija ja jatkaminen ykkösdivisioonassa. Koronatauon jälkeisissä peleissä valkopaidat kuitenkin näytti että pääseminen SM-sarjaankaan ei olisi ollut vääryys ja siellä olisi voitu kamppailla tasapäisesti ketä tahansa vastaan. Tällä kertaa kuitenkin näin ja pystypäin lähdetään hakemaan ykkösestä paikkaa ensi talven SM-karsintoihin.

Ykkösdivisioona alkoi Hakajunnujen osalta sunnuntaina 19.7. Lohjalla paikallisen LoPan vieraana. Viime kaudelta oli muistissa kaksi niukkaa tappiota kyseistä vastustajaa vastaan. Kuumissa oloissa pelattu ottelu kulki ensimmäisen nelivitosen lähes täysin Hakan komennossa. Joukkue pelasi kurinalaisesti, ja kun akseli Masee Karimi – Wiljam Valtonen teki kolme maalia, oltiin tauolla turvallisen oloisessa johdossa.

Toisen puoliajan alussa valmentaja oli joutua repimään vähänkin tukan päästään, kun kymmenen minuutin pelin jälkeen ottelu olikin yht’äkkiä tasan 3-3. Tässä vaiheessa heikommassa joukkueessa olisi todettu kummelimaisesti: ”me on hävitty tää peli” ja lyöty leuka rintaan. Joukkue kuitenkin osoitti henkisen vahvuutensa, ryhdistäytyi ja otti pelin jälleen haltuunsa. Viiden seuraavan minuutin aikana Alex Santos ja Oiva Laaksonen kävivät räppäämässä komeat maalit ja antoivat vaihtopenkillekin taas mahdollisuuden hengittää. Vastustaja kavensi vielä onnistuneen sivuvaparin leijaillessa ehkä hiukan onnekkaastikin yläkulmaan, mutta vierailija ei panikoitunut vaan piti pelin näpeissään. Kun Oskari Kukkonen ja Tomy Nurmesniemi iskivät maalin mieheen jäi lopputulokseksi 4-7 vierasvoitto.

Nyt saatiin hienosti hanat auki ja voidaankin toivottaa katsojat tervetulleeksi seuraamaan maalijuhlia seuraavan kerran tehtikselle lauantaina 25.7. klo 15 kun vieraaksi saapuu FC Jazz Porista.

Ja varatkaahan rahaa mukaan, Nurmipantterit ovat luvanneet tulla pitämään kioskia otteluun. Ostamalla tuet heidän tulevaa SM-kisareissuaan.