A-junnut ilmoittautui taisteluun SM-paikasta

Jaa tämä juttu!

Talvella hiukan alavireisesti esiintynyt Hakan P20-ryhmä löysi koronatauolla taisteluilmeensä ja on aloittanut kesän räväkästi. Ennen juhannusta käytiin Porissa kaatamassa FC Jazz komein lukemin 1-6 ja keskiviikkona vastaan asettui Tehtiksellä HJS Hämeenlinnasta. Hämeenlinnalaisille olisi riittänyt ottelusta tasapeli varmistamaan SM-sarjapaikan, ja se olisi samalla sinetöinyt valkeakoskelaisten jäämisen ykkösdivisioonaan. Valkopaidat kuitenkin ottivat tiukassa väännössä hienon taisteluvoiton 1-0 ja säilyttivät oljenkorren jatkoonpääsystä.

Kun lohkon kuusi parasta pääsee SM-sarjaan, on FC Haka-j ennen viimeistä kierrosta seitsemäntenä seitsemällä pisteellä. Edellä ovat HJS ja FC Honka, joilla molemmilla on yhdeksän pistettä. Hakalla haaste on kovin mahdollinen, kun sunnuntaina 28.6. klo 14 Tehtiksellä vastaan asettuu lohkoa tappioitta johtava SJK. Jos ja kun tästä klaarataan voitto, aletaan jännittämään HJS:n ja Hongan otteluiden tuloksia.

Eli kaikki sankoin joukoin kannustamaan sunnuntaina Haka voittoon, mutta muistetaan silti myös turvavälit.