T18 valmiina kauteen

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen T18 on kokenut totaalisen muodonmuutoksen, kun kauden 2019 T18-joukkue siirtyi kokonaisuudessaan pelaamaan Naisten Nelosta ja sarjapaikan peri viime vuonna Alueliigaa pelannut T15-joukkue. Tälle kaudelle valmennusrinkiin saapunut Henkka Kraft pitää sarjatasoa hyvänä joukkueelle: ”Meidän vuosina 2004, 2005 ja 2006 syntyneet pelaajat joutuvat nyt pelaamaan fyysisesti isompia tyttöjä vastaan. Haasteet ovat erilaiset kuin aiemmin. Mutta me ollaan valmiita, laadukkaat treenit neljästi viikossa ei voi olla näkymättä.” Henkka kehuu myös yhteistyötä Naisten valmentaja Jarno Jokisen kanssa: ”Saamme tarvittaessa apuja Mökän enkeleistä, etenkin kun pahin rippikoulukausi on päällä. Naisia on käynyt auttamassa myös sisäisten harjoituspelien kanssa. Kaikesta huomaa, että Haka junnuissa on kova tekemisen meininki.”

”Tosi moni tytöistä on mennyt monta loikkaa eteenpäin talven ja kevään aikana. Muutama vitosista esiintyi myös tosi paljon edukseen talven Helmareissa. Mukava päästä vihdoin pelaamaan sarjapelejä!”, iloitsee maajoukkueessa ja Veikkausliigassa marinoitu valmennusryhmään kuuluva Rudi Ruhanen. ”Isommat tavoitteet on tulevilla kausilla, tämä kausi on mojova ponnahduslauta eteenpäin. Me pyritään antamaan tytöille korkealuokkainen ympäristö toteutaa haaveita futiksessa, voisi jopa puhua ammattimaisesta ympäristöstä.” Samoilla linjoilla on joukkueen kapteeni Jassu Rautanen: ”Korona sekoitti hiukan touhuja, mutta onneksi nyt päästään taas tositoimiin. Ollaan treenattu kovaa, paljon ja ilkeesti. Koko kesän ajan tulee isompaa mummoa vastaan, mutta se on vaan kiva juttu!”

Kokenut joukkueenjohtaja Minttu Santala odottaa helteiselle Tehtikselle mukavaa yleisömäärää: ”Meidän peleissä käy perinteisesti mukavasti katsojia. Tyttöfutis kiinnostaa Koskissa! Urjalassakin oli noin sata katsojaa seuraamassa harjoituspeliä Lietoa vastaan kesäkuun alkupuolella. Futis ja aurinko kuuluvat kesään! Erikseen ne ovat erinomaisia, mutta yhdessä ylivoimaisia!”

Nuorten naisten kausi alkaa lauantaina Tehtiksellä klo 12, kun vastaan asettuu sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva kokenut TPV. Tervetuloa kannustamaan mustavalkoiset tytöt voittoon!