A-junnut myötätuulessa

Vaikka A-junnujen syyskausi on alkanut kolmella hienolla voitolla, ei pistepussi ole karttunut oletetulla tavalla. Syynä siihen on että kaksi nujerretuista joukkueista on luopunut sarjasta ja ottelutulokset on tämän johdosta mitätöity. Nyt odotellaankin jännityksellä että onko kahta ilman kolmatta, eli jatkaako ”joukkueentappaja-Hakan” kolmas uhri MaPS kauden loppuun asti? Joukkue on kuitenkin päättänyt että ei mietitä asioita joille ei mitään voida, vaan tehdään se mitä pystytään eli voitetaan jatkossakin. Neljättä voittoa lähdettiin hakemaan lauantaina Porista FC Jazzin kustannuksella. Tämä ikäluokka ei juuri ole ennen Jazzia vastaan pelannut, joten hirveästi ei tiedetty millaista vastusta odottaa.

Ensi minuuteilla Jazz tuli kovaa ja näytti siltä että vaikea peli olisi tulossa. Mutta kun Haka sai ensimmäisen maalipaikkansa vastahyökkäyksestä ja Akseli Lehtojuuri ampui tolppaan, tuntui että se herätti joukkueen pelaamaan tasollaan. Kolmentoista minuutin pelin jälkeen Topias Listo syötti Leevi Antinaholle, joka kavensi keskelle ja laukoi kahdestakympistä lukemiksi 0-1. Neljä minuuttia myöhemmin sama kaksikko oli asialla ja peli oli jo 0-2. Nämä jäivät myös taukoluvuiksi.

Toinen puoliaika vanheni lähes puoli tuntia suhteellisen tasaisissa merkeissä ilman mainittavia maalipaikkoja, kunnes Leevi kyllästyi ja murtautui väkisin laidalta maalin eteen ja teki todellisen tahtomaalin. Kuusi minuuttia edellisestä Topias antoi kulman, Reda Al Feily nosti takatolpalta maalin eteen ja ei kai ole vaikea arvata kuka pukkasi numeroiksi jo 0-4. Kolme minuuttia ennen loppua saatiin myös toinen nimi maalintekijätilastoihin kun Aleksi Paajanen syötti Ville Branderin läpi ja Ville upotti komeasti loppuluvuiksi 0-5.

Leeville ei hattutemppu riittänyt, mies paiskoi ottelun neljä ensimmäistä maalia

A-junnut kulkee nyt samantyyppisessä myötätuulessa kuin edustusjoukkue, neljä ottelua, neljä voittoa ja päästettyjä maaleja puhdas nolla. Ikävä kyllä sarjasta luopumisten johdosta näistä näkyy sarjataulukossa vain kaksi viimeistä. Nyt onkin edessä pitempi huili, seuraava ottelu pelataan tehtiksellä keskiviikkona 21.8. klo 19:00. Vastaan on tulossa Lohjan Pallo, jota vastaan onkin mukavasti hampaankolossa. Voittihan LoPa Hakan kevätkierroksella ”tuurimaalilla” 1-0.

Haka-puolustus on ollut syyskaudella ohittamaton

Valmennus myhäilee tyytyväisenä. ”Neljä voittoa, ei yhtään päästettyä maalia. On löydetty sopiva tasapaino puolustamisen ja hyökkäämisen välille. Kun pelit kovenevat, kovat pelailevat!”, toteaa vastuuvalmentaja Sebastian ”Sebu” Bowles.