MaPS kaatui tehtiksellä

Jaa tämä juttu!

A-junnujen syyskauden ensimmäinen viikko oli rankka. Loukkaantumisten johdosta rinki on kaventunut aika pieneksi ja kahdeksaan päivään mahtui kolme ottelua. Lisäksi ryhmän pelaajia oli viikolla vahvistamassa niin B17-joukkuetta kuin Sopuakin. Silti saatiin sunnuntaiksi raavittua kasaan iskukykyinen joukkue kun tehtiksellä vastaan asettui Maskun Palloseura. Maskulaisetkin olivat joutuneet lähtemään matkaan hyvin nuorella ryhmällä, eivätkä he löytäneet aseita hyvään vireeseen päässeen kotijoukkueen pysäyttämiseksi.

Valkopaidat vyöryttivät hyökkäyksen toisensa jölkeen maskulaismaalille, ja paremmalla viimeistelyllä lopputuloksena olisi voinut olla todelliset murskalukemat. Rehellisyyden nimissä pitää sanoa että toisella jaksolla ylivoima alkoi näkyä hakalaisissa pienenä huolimattomuutena ja vain tuuri pelasti nollan maalivahti Riku Kallion takana. Mutta kun ottelun jälkeen taululla on lukemat 7-0 (4-0), ei voi hirveästi valittaa. Kolme ottelua maalisuhteella 13-0, näyttää ihan hyvältä. Nyt on viikko aikaa parsia loukkaantuneita kasaan ja seuraava koitos on lauantaina Porissa FC Jazzia vastaan.

MaPS-pelin maalintekijät ym. voi katsoa seuraavasta linkistä:

https://www.palloliitto.fi/ottelu/1320233

oznor