A:lle pisteet Janakkalasta

Jaa tämä juttu!

A-poikien sunnuntainen hieno voitto NJS:stä valui ikään kuin hukkaan kun nurmijärveläiset tappiosta suivaantuneina luovuttivat koko sarjan. Onneksi pistepussin kartuttamista päästiin yrittämään jo keskiviikkoiltana vierasottelussa JanPa/FJK YJ -joukkueen kustannuksella. JanPa on tälle ikäluokalle ollut aina paha vastus ja muodostunut jo lähes peikoksi.

Aivan ottelun alku olikin vierasjoukkueen puolustukselta aika hermostunutta peliä ja harhasyöttöjen myötä sinipaidat pääsivätkin pariin otteeseen uhkaamaan Hakamaalia. Kerran pallo jo poimittiin verkostakin mutta se tuomittiin oikeutetusti paitsioksi. Seisemännellä minuutilla Akseli Lehtojuuri sitten riisti pallon JanPa-puolustukselta ja löysi matalalla keskityksellä Leevi Antinahon joka ei erehtynyt vaan vei Hakan 0-1 vierasjohtoon. Ensimmäinen puoliaika oli kohtalaisen tasainen, Haka rakensi näyttävämmät kuviot mutta JanPan ”roiskimistaktiikka” näytti sopivan heille ja valkopaitojen puolustus saikin tapella tosissaan. Tosin osa JanPa-pelaajien keskittymisestä tuntui menevän suunsoittoon. Tauolle kuitenkin siirryttiin yhden maalin johtoasemassa.

Myös toinen jakso alkoi aika tasaisena. Hakan syöttökuviot olivat ajoittain nautittavaa katseltavaa, mutta vapauttavaa 0-2 osumaa saatiin odotella 67 minuutille. Siinä hienon hyökkäyksen päätteeksi Leevi pääsi laukomaan, maalivahti torjui mutta Onni Huvinen oli paikalla ja upotti pallon pitseihin. Vajaa vartti lisää, Onni keskitti ja Ville Brander teki jo 0-3. Viisi minuuttia ennen loppua nähtiin The Brander-show; Ensin puolen kentän mittainen laitanousu joka jätti sinipaidat seisomaan ja sotkeutumaan sukkiinsa. Sitten ne jotka vielä olivat pelissä mukana laitettiin nippuun kuudentoista alueella ja lopuksi namusyöttö Wiljam Valtoselle joka pääsi nauttimaan 0-4.

Eli taas voitto nollapelillä. Peli kulkee nyt ihailtavasti ja sitä kannattaa tulla seuraamaan. Seuraava tilaisuus siihen on jo tulevana sunnuntaina tehtiksellä kun vastaa asettuu MaPS klo 15:00.

Ville nousi loppumatsin hahmoksi