A-pojat avasi syyskauden mallikkaasti

Jaa tämä juttu!

Musarisunnuntaina alkoi P20-ykkösen syyskausi. Hakan osalta aloitus oli heti haastava, vieraaksi tuli kevätkauden kärkijoukkue NJS Nurmijärveltä. Valkopaidat eivät helteestä välittäneet vaan pelasivat hienoa ja vauhdikasta futista. Ensimmäisellä puoliskolla NJS pelästytti yhdellä tolppalaukauksella, mutta muuten jakso oli kotijoukkueen hallussa. Erinomaisesti pelannut nurmijärveläismaalivahti piti kuitenkin ottelun jännittävänä. Yksi hieno kuvio saatiin päätettyä maaliin kun Wiljam Valtonen syötti Topias Listolle, joka löysi maalinedustalta Onni Huvisen, ja kevätkauden maalikuningas jatkoi siitä mihin ennen kesätaukoa jäi; ottelu tauolle 1-0 lukemissa.

Onni teki ottelun avausmaalin

Toisella puoliajalla Kotijoukkue jatkoi hyvää joukkuepeliä, mutta myös vierailija pääsi ajoittain vaarallisille paikoille. Kalle Kohonen maalissa kuitenkin masensi NJS-hyökkääjät kerta toisensa jälkeen.

Kalle pelasi upean ottelun ja piti nollat

Yleisö pääsi jännityksestään vasta viitisen minuuttia ennen loppua kun Ville Brander ja Oskari Kukkonen pyörittelivät ensin rangaistusalueella, ja sitten Aleksi Paajanen päätti piinan täräyttämällä vapauttavan 2-0 maalin. Se myös jäi ottelun lopputulokseksi, joten syyskausi saatiin nyt käyntiin hienolla tavalla. Kausi jatkuu tiukalla tahdilla, kun jo keskiviikkona matkataan Turenkiin JanPa/FJK YJ:n vieraaksi, ja sunnuntaina klo 15:00 tehtiksellä kohdataan MaPS.

Wili raatoi lähes 90 minuuttia
Kapteeninnauhaa kantanut Make puolusti kaikin keinoin
Niki tuli Parolannummelta ottamaan keskikentän haltuun
Aatu teki ratkaisevan 2-0 maalin

Kuvat (C) Jussi Rämä