A-junnuilla vaikeaa

Jaa tämä juttu!

Loukkaantumisista kärsivä P20-joukkue ei ole päässyt viime otteluissaan parhaalle mahdolliselle tasolleen, ja se on näkynyt myös tuloksissa.

Ensin 8.6. oltiin Lohjalla LoPan vieraana. Kovaotteisessa ja tasaisessa ottelussa maalipaikat olivat kortilla molemmilla joukkueilla, mutta kotijoukkueen onnistunut laukaus neljästäkympistä yli rohkeasti sijoittuneen maalivahdin riitti LoPan 1-0 voittoon.

Keskiviikkona 12.6. tehtikselle saapui sarjajumbona majaileva TuWe Turusta. Vaikka tässäkään ottelussa valkopaidat eivät päässeet alkukauden vireeseensä, oli tasoero kuitenkin selvä ja pinnat hoidettiin kotiin selvällä 5-1 voitolla. Vaikka parannettavaa jäi rutkasti, oli voitto toki pääasia ja yksi positiivisista uutisista oli että pidemmästä loukkaantumisesta kuntoutunut Ville Brander pääsi loppuhetkillä irti ja paiskasi heti maalin kuin näytteeksi kunnostaan. Muita maalareita olivat Otto Lahtinen, Markus Virtanen, Onni Huvinen pilkulta ja Niklas Pynnönen suoraan kulmapotkusta.

Seuraavana lauantaina oli taas vierasottelu, nyt Salossa ja vastassa aina paha SalPa. Tässä ottelussa Haka kaatui harhasyöttöihin ja hölmöilyyn alakerrassa. Vierailijan ainokaisen upotti Markus Virtanen, ja kun kotijoukkue teki neljä, ei paljon selittelyjä jää vaan kotiin lähdettiin 4-1 tappio niskassa.

Juhannusviikon keskiviikkona oli kotiottelussa vastassa tälle ikäryhmälle aina vaikea Janakkalan Pallo, jolla tällä kaudella on myös YJ FJK:n kanssa. Lyhyesti kerrottuna peli meni seuraavasti: JanPa teki kolmella laukauksella kaksi maalia, Haka pyöritti mielin määrin mutta käsittämättömät ongelmat maalinteon kanssa jättivät maalisarakkeeseen pyöreän nollan. Eli vierasvoitto Janakkalaan 0-2 lukemin.

Loukkaantumisiin on turha vedota mutta kyllä tällä kertaa tuli neljä peliä vajaaseen kahteen viikkoon hiukan pahaan paikkaan. Nyt vedetään juhannuksen ajan henkeä, ja valmistaudutaan kevätkierroksen viimeiseen otteluun Klaukkalassa Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan.