Poikia Huuhkajissa

Jaa tämä juttu!
Kimi Larjanne

13.-16.6. Eerikkilässä pelattiin Huuhkaja-turnaus 2005-syntyneille pojille. Tämä turnaus on tärkeä ja iso etappi ikäluokan maajoukkuetoiminnalle.

Haka junnuista mukana oli peräti 9 pelaajaa. Kimi Larjanne oli mukana Länsi 1 -joukkueessa. Länsi 2 -joukkueessa Hakasta olivat Eetu Lehto, Elias Heikkinen, Kaapo Karvinen sekä Otto Kautto. Länsi 3 -joukkueessa pelasivat Eeli Jantunen, Tuukka Törmä, Arttu Kytökari ja Valtteri Lindberg. Valmentajista mukana olivat Masi Rekomaa ja Pauli Jussila.

Vastuuvalmentaja Rekomaa oli tyytyväinen viikon antiin. ”Pojat pärjäsivät varsin hyvin. Osalle pelaajista turnaus varmasti avasi silmiä, kilpailu maajoukkueisiin on todella raakaa, ilman kovaa duunia sinne ei ole mitään mahdollisuuksia päästä. Tämä on hyvä huomio kaikille Haka junnujen pelaajille kaikissa ikäluokissa, omalla ajalla pitää harjoitella! Syyskierroksella pelaajien tarkkailua jatketaan Palloliiton toimesta aktiivisesti, ikäluokan Tähtitarha valitaan marraskuussa. Ensimmäiset maaottelut ovat tämän jälkeen Portugalissa. Toivottavasti listoilta löytyy silloin Haka junnujen pelaajia.”