A-poikien voittoputki poikki

Jaa tämä juttu!

Hyvässä voittoputkessa ollut Hakan P20-joukkue matkasi helatorstaina Turkuun Interin vieraaksi. Aurinkoisessa mutta hyisen tuulen viilentämässä säässä pelatun ottelun alku oli valkopaidoille kaikkea muuta kuin hyvä. Omaa peliä ei onnistuttu saamaan käyntiin ja tuntui kuin olisi hiukan yllätytty Interin kovasta fyysisestä pelistä ja tuomariston sallivasta linjasta. Kotijoukkue rankoikin kovalla kädellä ja ottelu oli jo kahdeksan minuutin pelin jälkeen 2-0 kotijoukkueelle. Mitään ei laiteta tuomariston piikkiin mutta näytti siltä että vasta puoliajan tuomaripalaverissa käytiin läpi että mikä on paitsio.

Tästä lähti paremmin painimolskille sopiva takavyöheitto, mutta vapaapotkua suurempaa rangaistusta ei hyvän vastahyökkäyksen torppaamisesta tuomittu

Kaksi maalia sisuunnutti Hakan ja joukkue alkoi pikkuhiljaa saada hiukan omaa peliä pyörimään. Ensimmäinen palkinto tuli 14 minuutilla kun Wiljam Valtonen tsippasi kavennuksen maalivahdin yli Topias Liston ja Leevi Antinahon esityöstä.

Ottelussa kapteeninnauhaa kantanut Topias Listo uurasti kentän molemmissa päissä

Kuitenkin vain kuusi minuuttia myöhemmin Inter siirtyi uudelleen kahden maalin johtoon. Pienessä Interhallinnassa mentiin oikeastaan koko ensimmäinen puoliaika, mutta kun Otto Lahtinen kaadettiin hyvän nousun päätteeksi rangaistusalueella, kävi Onni Huvinen upottamassa pilkusta taukonumeroiksi 3-2.

Toiselle puoliajalle Haka tuli paljon valmiimpana. Prässättiin kovempaa ja voitettiin kaksinkamppailuja. Kymmenen minuutin pelin jälkeen Markus Virtanen teki hienon nousun, jonka jatkotilanteesta Leevi tärisytti ylärimaa. 72 minuutilla Markus nousi laidalta, Onni antoi keskityksen mennä Oskari Kukkoselle joka tasoitti ottelun numeroihin 3-3.

Virtasen Make rakenteli hyökkäyksiä keskikentällä

Tämän jälkeen Hakalla oli lukuisia paikkoja voittaa ottelu. Paras paikka tuli vartti ennen loppua Niklas Pynnöselle mutta kuten niin usein tapahtuu, jos ei momentumia käytetä hyväksi niin vastustaja korjaa potin. Näin kävi nytkin, ensin kulman jälkitilanteesta 4-3, sitten hiukan kyseenalaisesta rankkarista 5-3. Näin jouduttiin kotimatkalle ilman pistettäkään.

Toisella puoliajalla valkopaidatkin olivat valmiita fyysiseen peliin
Hakalla oli paikkoja voittaa ottelu mutta aina ei maistu