A jäi taas pisteittä

Jaa tämä juttu!

A-poikien heikko elokuu sai jatkoa sunnuntaina kun joukkue kohtasi TPS2:n Turussa. Turpiin tuli tylyin lukemin 5-0 (2-0). Myönnettäköön että turkulaiset pelasivat hyvin ja ansaitsivat voittonsa, mutta ei vierasjoukkueenkaan peli kokonaisuutena aivan noin huonoa ollut kuin tulos antaa ymmärtää.

Kohta puolessa välissä oleva syyskausi on lähtenyt käyntiin aivan eri lailla kuin suunniteltiin. 16 päästettyä maalia viiteen otteluun kertoo että puolustus ei ole siinä kuosissa kuin pitäisi olla, ja missä kunnossa se oli keväällä (15 päästettyä 11 ottelussa). Eivät myöskään tehdyt 10 maalia paljon mairittele kun muistetaan että 7 niistä tehtiin yhdessä ottelussa. Työ harjoituskentällä jatkuu ja suuntaa lähdetään kääntämään lauantaina 1.9. kun Tehtiksellä vastaan asettuu Pallo-Iirot Raumalta.