A-pojat tappioputkessa

Jaa tämä juttu!

A-junnut kohtasivat sunnuntaina TPV:n lamminpäässä suhteellisen haastavista lähtökohdista. Alla oli kaksi tappiota, vastassa ennakkoon kovaksi tiedetty kotijoukkue ja jokunen normaalisti avaukseen kuuluva pelaaja eri syistä sivussa.

Valkopaidat petrasivat esitystä edellisestä raumanreissusta selvästi, ja muutama pelaaja pelasi jopa ehkä kauden parhaan pelinsä. Mutta ajoittain peli oli hivenen hermostunutta ja tuli pieniä virheitä joista vastustaja rokotti armotta. Lopputuloksena ikävä 3-1 tappio. Hakan ainokaisen teki hallitusti rangaistuspotkusta Joona Kari. Pallo vietiin pilkulle kun komean yhteispelin päätteeksi maalintekopaikkaan päässyt Oskari Kukkonen kaadettiin.

Hirveästi ei pelaajia voi haukkua, ottelua koitettiin voittaa rohkeasti pelaamalla, kuten on ohjeistettu. Pelillisesti oltiin ihan hyvin mukana ja ajoittain hallittiinkin selkeästi pakottaen TPV roiskimaan palloa. Tällä kertaa vain virheet kostautuivat ja hyökkäyksissä ei ollut tuuria mukana. Valmennuksella on ajatuksia miten homma käännetään, joten ei vaivuta epätoivoon.

Isoja juttuja ei vielä ehditä tekemään, koska seuraava peli pelataan jo tiistaina 12.6. klo 19:00 Apian kentällä. Vastassa ÅIFK Turusta, tervetuloa joukolla kannustamaan valkopaidat voittoon.