A-junnuille nihkeä voitto Maskusta

Jaa tämä juttu!

A-junnut matkasivat sunnuntaina Maskuun paikallisen Palloseuran vieraaksi. Peli oli alusta saakka suhteellisen hyvin hallussa mutta maalipaikoilla ei päästy mässäilemään. Hiukan tuli mieleen Tami Tammisen mantra 95% keskittymisestä ja 50% suorituksesta, sen verran tehtiin virheitä ja huonoja ratkaisuja. Kun ottelua oli pelattu 24 minuuttia, päätti Severi Keskitalo ratkaista ja pommitti sivurajaheiton jälkeen reilusta kahdestakympistä taukojohdoksi 0-1.

Toisen puoliajan alkuun MaPS tuli vahvasti, mutta Lindgrenin Samu maalissa oli jälleen mies paikallaan ja piti joukkuetta pystyssä. Parilla pelaajavaihdolla saatiin kuitenkin koko joukkue heräteltyä pelaamaan ja saatiin taas peli haltuun. Kun peliaikaa oli vartti jäljellä, riisti Santeri Korpela pallon ja vapautti Onni Huvisen nokikkain maalivahdin kanssa. Onni ei erehtynyt vaan siirsi kylmän viileästi pallon reppuun ja vierasjohdoksi 0-2.

Vaikka hyvin vyörytettiin hyökkäyksiä kotijoukkueen maalille, ei saatu peliä tapetuksi ja loppuhetkillä MaPS-hyökkääjä pukkasi vielä sivuvaparista kavennuksen. Viimeiset hetket kuitenkin pelattiin tarkasti eikä mitään loppuhetkien paniikkia päässyt syntymään. Tärkeät vieraspisteen Valkeakoskelle 1-2 loppunumeroilla.

Valmennus jakoi ottelun jälkeen kiitosta varsinkin toisen puoliajan alun tähdelle Samu Lindgrenille, keskikentän hämeenlinnalaiskaksikolle Severi Keskitalo – Santeri Korpela, sekä laajalla alueella uurastaneelle Valtteri Hiilloskorvelle. Erityismaininta tuli Onni Huviselle. Onni on joutunut kyttäämään peliaikaa vaihdosta, mutta ensin viikolla harjoitusottelussa hattutemppu ja nyt kentälle päästyä voittomaali. Mitäpä muuta supersubin arvonimeen enää tarvitsee tehdä.

Ensi viikon lauantaina vastus oletettavasti kovenee entisestään, kun vieraspelissä vastassa on sarjan ennakkosuosikeihin lukeutuva KaaPo Kaarinasta.