Kirvelevä tappio

Jaa tämä juttu!

A-junnuille tuli P20 SM-karsintasarjan rästiottelussa keskiviikkoiltana vieraaksi TPV Tampereelta. Lähtökohta oli se että voitolla oltaisiin hyvissä asemissa jahdattaessa jatkokarsintapaikkaa kesän SM-sarjaan. Tappio tietäisi käytännössä paikkaa ykkösdivarissa.

Ottelun ensimmäistä puoliaikaa hallitsi punapaitainen vierailija. Kotijoukkue kuitenkin puolusti uhrautuvasti, Samu Lindgren maalissa oli loistava ja kertaalleen joutui Santeri Korpela pelastamaan maaliviivaltakin. Tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa, joka siis hiukan mairitteli kotijoukkuetta.

Kun toinen puoliaika hiukan vanheni, alkoi kotijoukkue saada omaa peliään kulkemaan ja ottelua haltuunsa. Sitten 73:lla minuutilla hiukan huono purku puolustukselta ja TPV:n Arttu Mättö pääsi laukomaan vastapalloon. Laukaus leijaili ristikon kautta kenttään, ja tuomari näki pallon käyneen maalissa.  Kun Haka ei pystynyt maalia tekemään, juhli vierailija 0-1 voittoa.

SM-karsintaa on vielä kaksi kierrosta jäljellä, teoreettiset mahdollisuudet jatkokarsintaotteluun ovat vielä olemassa, mutta omissa käsissä se ei enää ole ja vaatisi myös kovien ennakkosuosikkien kaatamista. Taistelemaan kuitenkin lähdetään, seuraava ottelu on jo tulevana sunnuntaina klo 18:00 Saharassa. Vastaan asettuu SJK Seinäjoelta.