A-pojat Jyväskylässä

Jaa tämä juttu!

P20 SM-karsinta jatkui Jyväskylässä JJK:ta vastaan. Ennakkotilanne oli se että tarvitaan voitto jotta haaveet kesän SM-sarjaan pääsystä pysyisivät elossa. Ennen ottelua saatiin lisätsemppiä kun ”jouduttiin” seuraamaan edustusjoukkueen hieno nousu voittoon cup-ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika oli vahvasti Hakan hallussa, mutta jäi maalittomaksi. Paikkoja kyllä oli, mainittakoon että erittäin lähellä maalintekoa olivat ainakin Juuso Ylinen ja Leevi Lundell kahdestikin. Toinen puoliaika alkoi hiukan tasaisemmissa merkeissä. JJK sai lukuisia kulmapotkuja mutta ne Hakapuolustus hoiti virheettömästi, ja muuten eivät jyväskyläläiset juuri maalipaikoille päässeet.

Kun Haka sitten pääsi miesylivoimalle ulosajon seurauksena, olisi ollut jopa vääryys jos maaleja ei olisi saatu. Maaleista vastasi sitten Joona Kari, ensin rangaistuspotkusta ja toisen Joona tykitti 27:stä metristä kulmapotkun jälkitilanteesta. Eli komea 0-2 voitto ja toivo elää.

Ottelussa toimivat harjoitellut asiat erittäin hyvin. Tällä hetkellä joukkueessa on todella hyvä työmoraali, joka jätkä antaa kentällä kaikkensa. Taso joukkueessa on laaja, voidaan tehdä useita vaihtoja pelin tason kärsimättä.

Koko porukka pelasi hienon pelin, mutta jos halutaan nimetä onnistujia, niin puolustuksessa Valtteri Hiilloskorpi pelasi upean pelin. Myös topparipari Juuso Ylinen ja Joni Laurila sekä maalivahti Rasmus Paavola pelasivat virheettömästi. Ja tietysti Joona Kari teki tarvittavat maalit. Erityismaininnan voi antaa vasta C-juniori-ikäiselle maalivahdille Verneri Tammiselle, jolle ei tällä kertaa minuutteja tullut mutta hienolla asenteella kaveri lähti pikakomennuksella mukaan ja täytti hyvin tärkeän kakkosmaalivahdin pestin.