Selkäsauna Mukkula-hallissa

Jaa tämä juttu!

A-junioreilla oli SM-karsinnassa sunnuntaina vuorossa Lahden reissu ja vastassa FC Lahti Akatemia/YJ. Sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva lahtelaisjoukkue antoi vierailijalle todellisen jalkapallo-oppitunnin, ja pisteet jäivät ansaitusti Lahteen maalein 5-0 (2-0). Ottelusta ei juuri jossiteltavaa jäänyt, sillä hakalaisilla ei ollut juurikaan todellisia maalipaikkoja, ja viidestä päästetystä maalista huolimatta koskilaisten ottelun näkyvin hahmo oli maalivahti Samu Lindgren.

Josko tästäkin pelistä jotain opittaisiin ja saataisiin oppeja mukaan seuraavaan otteluun. Se koittaakin vasta kahden viikon kuluttua, kun tulevan keskiviikon TPV-peli jouduttiin siirtämään pakkasen vuoksi. Tulossa onkin sitten kolme ottelua yhdeksään päivään. Ensin lauantaina 10.3. matkataan Jyväskylään JJK:n vieraaksi. Sitten tulee kaksi kotiottelua Saharassa: keskiviikkona 14.3. klo 19:30 TPV ja sunnuntaina  18.3. klo 18:00 SJK Akatemia.