A-pojille maaliton tasuri

Jaa tämä juttu!

Sunnuntain avausvoiton jälkeen ei pitkään lepäilty kun jo ystävänpäivänä tuli Saharaan vieraisille ennakkoon kovaksi tiedetty Tampereen Ilves. Jos raumanreissusta oli jotain pääteltävissä niin ehkä se että pelaajat eivät juurikaan niukasta voitosta riehaantuneet vaan aistittavissa oli että pojat vaativat itseltään vielä parempaa.

Ilves aloittikin odotetun kovaa, ja ensimmäinen kymppi oli kotijoukkueelta kovaa puolustustaistelua. Mutta Haka puolusti nimenomaan joukkueena ja suurella sydämellä. Esimerkkiä näytti erinomaisesti pelannut Markus Kulmala. Ensimmäisen kympin jälkeen Haka pääsi peliin mukaan ja ottelu tasoittui selvästi. Avausjakson paras tilanne tuli vierailijalle kun he pääsivät pienen rikkeen jälkeen yrittämään avausmaalia pilkulta. Laukaus suuntautui kuitenkin ohi maalin ja tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

Toinen puoliaika oli myös suhteellisen tasainen, todellisilla maalipaikoilla ei päästy herkuttelemaan. Paras paikka osui Niko Uusikartanolle läpiajon muodossa mutta hän ei aivan onnistunut ohittamaan maalivahtia. Ottelun loppua kohti vierailija alkoi jo hiukan turhautua mutta kotijoukkue ei onnistunut hallintajaksojaan päättämään maaliin ja näin pisteet tasattiin.

Tällä hetkellä valkopaitojen peli on mukavaa katsottavaa. Jokainen pelaaja tietää mitä kentällä pitää tehdä ja se myös tehdään. Ottelu ottelulta pelaaminen paranee, joten hyvältä näyttää. Harjoituspelien jälkeen ainakaan joukkueenjohtaja ei odottanut SM-karsinnoista mitään, mutta onneksi valmennus ja pelaajat olivat toista mieltä ja nyt näyttää että kaikki on mahdollista.

Kuvat Jussi Rämä