A-pojille avausvoitto

A-junnut lähtivät kauden ensimmäiseen vieraspeliin Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. Aina puhutaan erien aluista ja kuinka niissä täytyy olla hereillä. Tällä kertaa valmennus saa olla tyytyväinen siihen millaisella jalalla otteluun lähdettiin. Valkopaidat sai peliin todellisen unelma-alun, kun jo toisella peliminuutilla Joni Laurila antoi pitkän ristipallon Valtteri Hiilloskorvelle, joka pudotti pallon Severi Keskitalolle. ”Seppo” ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan tykitti pelivälineen vastustamattomasti takarautoihin. Tämä ei vierailijalle riittänyt, vaan viidennellä minuutilla lyhyen kulmapotkun jälkeen Santeri Korpela keskitti, ja Joona Kari herkutteli näyttävällä saksipotkulla johdoksi jo 2-0.

Tämän jälkeen Iirot pääsivätkin jo hivenen peliin mukaan ja ottelu tasoittui selvästi. Hieman ennen taukoa päästettiin kotijoukkue turhan helposti maalille ja vastustaja kavensi lähietäisyydeltä taukotulokseksi 1-2.

Toinen puoliaika pelattiin maalittomana. Lyhyttä kotijoukkueen painostusjaksoa lukuunottamatta peli pysyi hyvin Hakan hanskassa. Valmennus oli tyytyväinen taisteluilmeeseen, ja siihen että koko ajan paremmin toteutetaan kentällä niitä asioita, joita ennen ottelua on sovittu. Ottelu ottelulta ollaan kehitytty, joten tyytyväinen täytyy olla. Pitkään ei voitolla voi leijua, kun jo keskiviikkona karsintapelit jatkuvat. Vieraaksi tulee ennakkoon kovaksi tiedettävä Ilves. Eli kaikki 14.2. klo 19:30 Saharaan.