A-junnut kiusasi sarjakakkosta

Jaa tämä juttu!

Sunnuntaina oli jälleen A-pojilla esiotteluna Suomen Cupin ottelu josta FC Haka otti taas hienon voiton ja jatkopaikan. Onnittelut heille ja kiitokset voiton antamasta tsempistä.

Eli siis P20 SM-karsinnassa oli vuorossa viimeistä edellinen kierros. Aiemmin päivällä oli varmistunut että Hakan teoreettisetkin mahdollisuudet edes jatkokarsintaotteluihin olivat nousseet pystyyn. Sitä vastoin vastaan asettuva SJK-akatemia oli lohkon kakkosena, mutta tarvitsi voiton varmistaaksen suoran SM-sarjapaikan jo ennen viimeistä kierrosta.

Ottelun hallinta oli lähes koko ajan vierailijalla, ja kotijoukkue joutui vahvasti puolustuskannalle. Hakan pojat puolustivat kuitenkin hienosti koko joukkueella, ja kun Samu Lindgren maalissa pelasi hienon ottelun, ei SJK päässyt maalien makuun. Toki hiukan tarvittiin hyvää onneakin mutta lähinnä kovan puolustustaistelun avulla pisteet tasattiin maalittomalla tasapelillä. Tässäkin pelissä tarvittiin yksi kenttäpelaajan pelastus maalilinjalta, tällä kertaa sen teki Joni Laurila.

SM-karsintaa on siis vielä yksi ottelu jäljellä. Haka-juniorit matkustaa pelaamaan sen lohkovoiton jo varmistaneen KuPSin vieraaksi. Kävi ottelussa miten tahansa, on valkopaitojen sijoitus sarjassa seitsemäs, ja aletaan valmistautumaan kesän osalta ykkösdivaripeleihin.