B-pojat lopettivat kauden voitolla

Jaa tämä juttu!

B-poikien kakkosdivisioona loppui tehtiksellä sunnuntaina otteluun Haka-j. – TKT. Ottelu oli tavallaan merkityksetön, ja usein sellaiseen on vaikea motivoitua pelaamaan omalla tasolla. Pojat kuitenkin sopivat valmennuksen kanssa ennen peliä että vaikeahko syyskausi päätetään kunniakkaasti. Ja olihan edessä viimeinen peli ennen kuin joukkue jakaantuu A- ja B-junioreihin ja kuka minnekin. Tästäkin syystä tämä hyvän joukkuehengen omaava porukka halusi vielä kerran nauttia pelaamisesta. Kopissa puhuttiin että hetkeä ennen olivat C-pojat voittaneet oman pelinsä 5-0. Tästä päätettiin pistää paremmaksi. Ja myös pistettiin: Juho Viitaharju, Niklas Pynnönen ja Oskari Kukkonen tekivät maalin mieheen, ja Onni Huvinen riehui hattutempun, joten lopputulos oli 6-0 isännille. Kaikki pelasivat hyvin ja peli-ilo loisti otteista. Mahtava tapa lopettaa kausi. Ottelun viimeinen kymppi meni jo koulupoikamaiseksi iloitteluksi. Pelaajat vaihtelivat paikkoja ja koittivat saada uusia maalintekijöitä tilastoihin. Aika velikultia.

 

Tähtiä viimeiseen otteluun saatiin jakamaan Hakajunioreiden Hallituksen puheenjohtaja Marko Vahos. Markon valinnat:

Juho Viitaharju
Onni Huvinen
Samu Lindgren