D12 – Alueliigan voitto varmisti pääsyn ELL karsintoihin

Jaa tämä juttu!

Alueliiga saatiin vihdoin päätökseen viime lauantaina Kaarinassa. Hakan D12 joukkue otti voiton Kaarinan KaaPosta ja tällä voitolla pojat varmistivat alueliigan voiton sekä pääsyn ELL karsintoihin. Todella mahtavaa!!

Pelillisesti ennakkoon tiedossa oli, että Kaapo on meitä aavistuksen heikompi ja voitto tästä pelistä pitäisi tulla. Ennakkotieto piti paikkansa ja KaaPolaiset jäivät alusta saakka jalkoihin, vaikka Hakalaisten jalat eivät oikeastaan koko pelissä raville päässeetkään.  Laukalla mentiin koko peli ja väliin heilutettiin vastustajan verkkoa.

Monesti peleissä tällä kaudella on käynyt niin, että Hakalaisten peli asettuu jossakin kohtaa vastustajan tasolle ja tälläkään kertaa ei poikkeusta tapahtunut. Hetken herpaantuminen ja vastustaja venyttää Hakan maaliverkkoa tehden maalin.  Mitä tapahtui? Hakalaiset katselivat hetken aikaa ympärilleen ihmeissään ja miettivät, että eihän tämän näin pitänyt mennä –  vai pitikö? Loppupeli mentiin kuitenkin onneksi Hakan ehdoilla ja pojat  löivät vastustajalle takaisin nopeasti. Lopulliset lukemat 1-11 ja voitto kotiin.

Ensimmäinen kausi on ollut melko huikea. Ja melkoista maalijuhlaa on joukkueella ollut. Alueeliiga kausi mentiin ilman tappiota, ja vain yksi tasuri mahtui tälle tielle. Miten jatkuu matka tästä? Sitä kannattaa lähteä katsomaan Saharan kentälle ensi viikon torstaina 26.10 klo 18.15 – ELL kaksiosainen karsintapeli Fc Haka – HJS