C15 päätti kautensa hienoon 5-0 voittoon RaiFusta!

Jaa tämä juttu!
FC Haka C15. Kauden viimeisen pelin kaikki pelaajat.

Yksi aikakausi on tullut päätökseensä.

Viimeinen peli Tehtaan Kentällä yhdessä ja komea 5-0 voitto RaiFusta. Tulos ei jätä selittelyille sijaa, olimme tänään selvästi parempia. Maalit Eerolle, Topiakselle ja Anilille (3).

11 peliä, 6 voittoa, 1 tasapeli ja 4 tappiota. Maaliero on komea: 58-22. 19 pistettä.

Tämä kausi 12 miehellä loppuun asti. Tuloksena Alueliigan viides sija nyt syksyllä. Ei se nyt niin huonosti mennyt pelaajamäärään suhteutettuna, kyllä kelpaa olla ylpeitä pojista. Nyt B-juniorit kutsuu poikia, joista on kasvanut 4 vuoden aikana miehiä.

4 kautta, lukematon määrä yhteisiä treenejä, pelejä, voittoja, tasureita ja tappioita. Hampaiden kirityksiä, ilon tunteita, onnistumisia ja loistavaa yhteishenkeä.

Tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman loistavaa valmennusta:

Juha-Pekka Rousku ja Masi Rekomaa.

Teitte poikien eteen kaiken mahdollisen, enemmänkin. Tuloksena Hakan junioreilla on hieno nippu miehiä kasvamassa kohti B- ja A-junioreita. Olette antaneet heille hienot lähtökohdat matkalla kohti edustusta ja miksei muuallekin.

Olitte aina poikien tukena. Kehititte heitä eteenpäin niin yksilöinä kuin joukkuepelaajinakin. Olitte heidän ystäviään kentällä ja sen ulkopuolella. Aina pyrittiin parantamaan ja menemään eteenpäin. Treenit olivat monipuolisia, kehittäviä ja eteenpäin vieviä. Tulokset näkyvät nyt. Voitte olla taidoistanne ylpeitä. Teidän kanssanne on ollut hienoa tehdä töitä miesten eteen.

Iso kiitos teille kummallekin.

Kaiken takana on myös fyysistä valmennusta ja huoltoa:

Jari Sillanpää ja Ari Laakso.

Jari on pitänyt poikien fyysisen kunnon hienossa terässä monen kauden ajan. Ilman tätä työtä loukkaantumisten ja fyysisten vammojen määrä olisi ollut paljon suurempi. Ilman tätä työtä, kausi ei olisi ollut varmaankaan mahdollinen. Pojat ymmärtävät nyt fyysisen valmennuksen merkityksen ja mitä sillä haetaan. Korvaamatonta työtä sinulta.

Arska. 4 vuotta porukalla eteenpäin. Olemme nähneet paljon. Olit lähestulkoon aina paikalla, satoi tai paistoi. Paikallaoloprosentti varmaankin joukkueen paras. Koskaan eivät varusteet olleet hukassa. Kaikki oli aina kunnossa. Valmistautuminen peleihin onnistui aina ja kenttä oli aina kunnossa ennen pelejä. Kun kylmäspraytä ja kantoapua tarvittiin, olit aina paikalla. Aina miesten puolesta.

Iso kiitos teille kummallekin.

Kalle Korhonen:

Iso kiitos sinulle rahastonhoitajan tehtävistä. Sinusta oli korvaamaton apu. Kiitos.

Tämä kausi ei olisi ollut mahdollista ilman ulkopuolista apua.

Kalle Multanen ja Ville Kauppinen:

Tehtyjen maalien määrä kertoo opetuksen laadusta. Kiitos sinulle, Kalle, kun tulit auttamaan ja kehittämään poikia maalien teossa, hyökkäyksessä, pallonhallinnassa ja kaikessa muussa, mitä sitten opetitkin pojille. Tästä oli korvaamaton apu. Pelaajat omaksuvat aina asioita omalta esikuvaltaan, opetus meni varmastikin perille sinun ansiosta. Maalien määrä kertoo paljon, eniten koko Alueliigassa. Wiljamille niistä 25. Thanks, bro!

Villelle erityiskiitokset Kallen sparraamisesta ja arvokkaiden oppien antamisesta maalivahtipelissä. Kulunut kausi näytti sen, että kasvamassa on hyvä maalivahti kohti B- ja A-junioreita sekä edustusta. Maalivahti tarvitsee peliminuutteja kentällä, ei penkillä. Harjoituksissa annettu ammattitaitoinen koulutus ja oikealla lailla tekeminen auttaa varmasti eteenpäin kohti isompia kenttiä. Tekemäsi työ oli arvokasta kaikin puolin ja toimit edelleen esikuvana, myös muille seuran maalivahdeille. Well done, mate!

C14-juniorit ja Jukka Ruhanen. Kiitos teille pelaajista ja korvaamattomasta avusta peleissä. Teistä oli iso apu meille. Teiltä on tulossa hieno nippu osaavia ja vahvoja pelaajia ylöspäin. Jatkakaa samaan malliin. Kiitos.

TPV YJ ja Jussi Heimo. Samat sanat teillekin. Korvaamatonta apua peleihin. Iso kiitos myös teille. Tämä oli hieno kokemus teidän kanssanne. Henkalle erityiskiitokset! Well done, mate! Kaikkea hyvää jokaiselle peleihimme osallistuneille pelaajillenne, voinet välittää nämä kiitokset heille. Kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa. Pojista tuli hyviä ystäviä tämän kauden aikana.

Vanhemmat. Kiitos kaikesta ja talkooavusta! Kaikesta selvittiin porukalla hienosti ja uskon ettei kellekään jäänyt hampaankoloon mitään.

Pelaajat: Kuten mainitsin, teistä kasvoi 4 vuoden aikana pojista miehiä. Teidän kanssanne on ollut hienoa taivaltaa tätä yhteistä matkaa. Toivon kaikille teille mitä parhainta jatkoa, mitä sitten teettekin. Muistakaa hoitaa koulu kunnolla ja kunnioittakaa vanhempianne ja tulevia valmentajianne, joukkueenjohtajianne ja huoltajianne. He ovat siellä teitä varten. Hienosti meni, teistä kaikista tuli hyviä ystäviä. Jatkakaa yhdessä eteenpäin kohti yhteistä päämäärää, teillä kaikilla on hieno tulevaisuus edessä.

Palloliitto: ???!!! Ja näin.

Kaikkea hyvää teille kaikille kanssamme myötäeläneille!

Kiitos ja kumarrus.

Parhain terveisin,

Jussi Kohonen, Joukkueenjohtaja, C15. #mustavalkoinen #nytjaaina