Pettymys Pyynikillä

Jaa tämä juttu!

Hakan B2 lähti kolmosdivarin otteluun Pyynikin kentälle TPV2:ta vastaan kutkuttavassa tilanteessa. Kaksi peliä jäljellä, yhdeksän joukkueen sarjassa kakkosen ja seiskan ero kaksi pistettä. Haka oli kolmosena, takana kolmen pelin voittoputki.

Ottelun alku oli hakalaisittain järkyttävä: kun kahdeksan minuuttia oli pelattu, johti kotijoukkue 3-0. Vaikka vierasjoukkue pääsikin tämän jälkeen peliin mukaan, jäi Hakan ainoaksi tähtihetkeksi ensimmäisellä puolikkaalla Antti Tuomisen upea maali. Joonas Karisalmen ja Akseli Mustilan esityöstä Antti paukautti järkyttävän pommin aivan maalin ylänurkkaan. Taukotilanne 3-1 TPV:lle.

Toinen puoliaikakaan ei tarjoillut lähellekään parasta Hakaa. Vaikka Mustilan Akseli pääsi Karisalmen Jommin avauksesta läpiajoon ja sijoitti hallitun maalin, ja vaikka Markus Virtanen esitti komean yksilösuorituksen purjehtiessaan koko TPV-puolustuksen läpi maalintekoon, ei se riittänyt kun PalloVeikotkin tekaisi kaksi maalia. Eli lopputulos 5-3 TPV:lle. Olisi väärin sanoa että pojat eivät yrittäneet, mutta viimeinen puristus pelistä puuttui eikä sydänkään tuntunut olevan mukana. Sitten kun lataus peliin ei onnistunut ja koko ottelun ajan tuli luvattoman paljon henkilökohtaisia virheitä, oli tulos tämä. TPV nousi ”hakan paikalle” kakkoseksi ja Haka valahti kuudenneksi. Vielä on yksi ottelu aikaa parantaa sijoitusta. Viimeinen peli pelataan 27.9. klo 19:30 Tehtiksellä TaPaa vastaan.  Sarjaa johtaa puhtaalla pelillä seitsemän yli-ikäisen avustuksella pelaava FJK, mutta muuten sarja on tasainen. Tätä kirjoittaessa on mahdollista että Hakan loppusijoitus voi olla mitä tahansa välillä 2-7.

TPV-pelin tähdet:

Joonas Karisalmi
Jesse Katajisto
Antti Tuominen