D12 poikien matka jatkuu voitokkailla peleillä

Jaa tämä juttu!

D12 poikien ykkösjoukkueen ykköspaikka Alueliigassa on edelleen Hakan nimissä. Pelit sujuvat ja voittoja ropisee, hieman alkaa kyllä katsomossa jännittämään miten pojat jaksavat maaliin saakka? Toivottavasti pysytään terveinä ja matka maaliin sujuu turvallisesti.

Viime viikolla joukkue pelasi kaksi vieraspeliä. Sunnuntaina pelattiin Sääksjärvellä Lekiä vastaan ja torstainen peli pelattiin Piikkiössä Pipsiä vastaan. Normaalistikaan pelit eivät ole samanlaisia, mutta nämä pelit olivat kyllä melko todellakin erilaista katseltavaa. Pelit erosivat toisistaan yhtä paljon kuin yö ja päivä eroavat toisistaan.

Lempäälän Kisa – tuttu joukkue, tutut kaverit vastassa! Helppoa eikö vain?

Leki pelissä vastassa oli suurin osa tuttuja poikia ja tämän vuoksi oletus oli, että pelaaminen olisi ollut helppoa kun tuntee vastustajan tavan toimia. Mutta näin se vain ei sitten toiminutkaan. Leki pysyi perässä ja välillä tuntui, että jalkapallo oli vain nimi tälle tapahtumalle – meno oli kuin kissa ja hiiri leikissä hiekkalaatikolla.

Hakalaisten oli alkuun todella vaikea ottaa peliä haltuun  ja saada kuvioita pyörimään. Peli ei lähtenyt pyörimään lainkaan toivotulla tavalla vaikka valmennus yritti parhaansa mukaan ohjata poikia. Pallo pyöri ympyrää ja kaikki pojat perässä. Paikkoja oli useita, mutta epäonni tai jännitys vaivasi poikia. Nollalukemilla mentiin pitkään kunnes hieman ennen ensimmäisen erän loppua Haka sai narusta kiinni. Loppua kohden peli parani hieman ja onnistuttiin muutaman kerran maalinteossa. Tärkeät pisteetkin onneksi saatiin, mutta ei hyvällä pelillä. Tulos Hakalle 2-5 tästä pelistä.

Torstain joukkue matkasi Piikkiöön ja siellä Haka hallitsikin peliä ihan alkutahdeista asti. Ensimmäinen kymmenen minuuttia Hakalaiset tunnustelivat miten Pipsin pojat pysyvät mukana. Tämän jälkeen pojat aloittivat tykityksen jollei loppua näkynyt. Toinen toistaan komeampia syöttökompinaatioita nähtiin kentällä kun Hakalaiset näyttivät taitojaan vastustajalle. Onnistumisia saatiin hyvin laajalla rintamalla ja uusia maalintekijöitäkin löytyi! Lopputulos Hakalaisille 0-15. Lopputuloksesta voi vaan päätellä, että Piikkiöläisten valmennukselle ei jäänyt kuin kättelijän rooli. Kotimatka sujuikin leppoisasti 🙂