B-pojille kirvelevä tappio

Jaa tämä juttu!

Haka-juniorit kohtasi lauantaina B-poikien kakkosdivarissa Turun Interin kakkosjoukkueen. Peli alkoi komeasti, kun jo neljännellä minuutilla hakapuolustus katkaisi Interin hyökkäyksen, Valtteri Partanen laittoi pallon nopeasti Tomy Nurmesniemelle, joka antoi pystysyötön linjan taakse. Siellä Onni Huvinen oli oikeaan aikaan oikeassa paikassa, kiersi maalivahdin ja upotti kylmäpäisesti 1-0.

Peli jatkui tasaisena kunnes kahdennellatoista minuutilla iski musta hetki. Ensin paitsiolta haiskahtavasta tilanteesta Inter iski tasoituksen. Sitten heti perään pallonmenetys keskialueella, pientä puolustuksen sekoilua ja peli olikin ykskaks 1-2.

Haka pääsi takaisin peliin mukaan, ja reilu kymmenen minuuttia myöhemmin Markus Virtanen antoi erittäin hyvän syötön, ja Onni Huvinen esitti yhtä hienon viimeistelyn, peli oli tasan. Tästä eteenpäin ottelussa käytännössä Haka hyökkäsi ja Inter keskittyi puolustamaan ja yrittämään aika ajoin vastahyökkäyksiä. Juuri ennen taukoa Interpelaaja sai pallon hyökkäyspään laidassa, mutta tilanne vaikutti vaarattomalta kun muu vierasjoukkue oli vielä puolustusryhmityksessä. Tällä kertaa vierailija kuitenkin yksilötaidollaan pääsi ajamaan maalille ja siirtämään turkulaiset 2-3 taukojohtoon.

Toisella puoliajalla Haka rakensi tilanteita liukuhihnalta, mutta ei vaan uponnut. Reilu kymmenen minuuttia ennen täyttä peliaikaa sitten vihdoin rävähti. Juho Viitaharjun legendaarinen pitkä heitto löysi Tomy Nurmesniemen pään, mutta pusku kolahti ylärimaan. Ripariin ehti ensimmäisenä päineen Markus Virtanen joka puski pelin tasoihin. Nyt odotettiin vain että koska kotijoukkue tekee voittomaalin, kun paikkoja kerran oli. Kävi kuitenkin niin kuin jalkapallossa usein käy, että Inter pääsi vielä lopussa kerran hyökkäämään, ansaitsi vaparin ja hieman onnekkaasti upotti sen tolpan ja maalivahdin selän kautta Hakamaaliin. Loppulukemat 3-4 Interille.

Eli siis ihan hyvää peliä, liikaa päästettyjä maaleja sekä nolla pistettä. Näin tällä kertaa, seuraavaan peliin sisuuntuneena ja Peimari United ei tajuakaan minkä jyrän alle jäävät.

Tähdet:

Onni Huvinen
Oskari Kukkonen
Tomy Nurmesniemi