B-junnuille tappio Turussa

Jaa tämä juttu!

B1 lähti lauantaina Turun Kupittaalle kohdatakseen kakkosdivariottelussa kevätkierroksen jälkeen ykkösestä tippuneen TPS2:n. Takana oli pitkähkö pelitauko ja odotukset olivat korkealla. Ensimmäinen puolituntinen oli tasaista vääntöä jossa maalipaikat olivat vähissä. Puolen tunnin paikkeilla kotijoukkue pääsi kuin varkain siirtymään johtoon. Ja pian peli olikin jo 2-0 raitapaidoille. Kun vielä Samu Lindgren Hakan maalissa provosoitui TPS-hyökkääjien ärsyttämisestä ja hankki suoran punaisen juuri ennen taukoa, oli tilanne vaikea.

Onni Huvinen onnistui toisen puoliajan aluksi Juho Viitaharjun pystysyötöstä vielä kaventamaan tilanteeksi 2-1, mutta se oli lähinnä kosmetiikkaa. Kun oikeastaan kukaan Hakapelureista ei ollut parhaimmillaan ja TPS pääsi hyödyntämään miesylivoimaansa, oli tuloksena 5-1 vierastappio. TPS oli hivenen parempi, ja ikävä kyllä yksi tappio näkyy tasaisessa sarjassa rajusti. Voitolla oltaisiin oltu sarjakolmosia, nyt ollaan sijalla kahdeksan. Toki sarjaa on vielä puolet jäljellä, joten mitä vain voi vielä tapahtua.

Tähdet:

Juho Viitaharju
Vikke Ahola
Onni Huvinen