C-tytöt voittoon Iittalassa

Jaa tämä juttu!

C-tytöt kohtasivat Piiri liigan ottelussa Iittalan Pallon. Peliin lähdettiin ”ohkoisella” rosterilla, oli loukkaantumisia sekä koulu kiireitä. Vain yksi vaihtopelaaja oli käytettävissä.

Tytöt pelasivat järkevää jalkapalloa puolustaen tiiviisti ja vastaiskuilla iskien. Peliä oli pelattu vain 2 minuuttia kun Olivia Jokinen syötti Anniina Passilan läpiajoon ja tilanne oli 0-1. Anniina karkasi toistamiseen läpiajoon ja vain maalin tolppa esti lisäosuman syntymisen.

Puoliajalla pelaajille teroitettiin pelin tiiveyttä ja järkevää pelaamista. IPa oli lähellä maalintekoa ,kun pallo vietiin rangaistuspilkulle, pallo ylärimaan ja näin hyvin pelanneen Hanna Ketosen maali pysyi puhtaana. Loput tilanteet hoiti puolustuslinja Heidi – Juulia – Ella – Salla !

Keskikentällä ja hyökkäyksessä, Iiris- Aava – Emilia – Senni – Olivia- Anniina – Jenni piti vastustajan valppaana vastaiskuillaan. Pelikellon näyttäessä jo lähes täyttä aikaa rikkoi IPan puolustus Anniinaa, vapaapotku. Kaikki odottivat keskitystä ja Anniinan kierteinen kuti etunurkkaan yllätti kaikki, 0-2.

Tämä olikin lopputulos, vaikka IPa hyvin painoikin niin tällä kertaa voiton vei viisaasti pelanneet Haka C-tytöt !