Vieraita Vecheldestä

Jaa tämä juttu!

Valkeakoski isännöi tällä viikolla ystävyyskaupunkivieraita Vecheldestä Saksasta. Koska kyse on saksalaisista vieraista, niin aina asialistalle nousee yhteistyö jalkapallon merkeissä ja niin kävi nytkin. Vechelden pormestari Ralf Werner on intohimoinen futismies ja samoin Stefan Wilke, joka edusti paitsi Vecheldeä, niin myös yhteistyöseuraamme SV Arminia Vecheldeä.

Haka junioreiden puheenjohtaja Marko Vahos ja toiminnanjohtaja Mikko Hatakka kävivät keskusteluita kesän 2018 yhteistyön mahdollisuuksista. Kummatkin osapuolet ovat edelleenkin kiinnostuneita jatkamaan jo nyt kohtuullisen hyvin toimivaa yhteistyötä.

Todettiin yhdessä, että toiminnasta olisi tehtävä säännöllisempää ja, että mahdollisimman moni ikäluokka, sekä tytöt, että pojat voisivat osallistua yhteistyöhön.

Kauden 2018 ajatuksena on, että Vecheldestä saapuu joukkue(et) tänne heinä- elokuun vaihteessa ja meiltä menisi sinne joukkue(et) elokuun lopussa järjestettävään turnaukseen. Lopullisesti asioista sovitaan tämän syksyn aikana.

Kuvassa Haka junioreiden puheenjohtaja Marko Vahos ja Arminia Vechelden edustaja Stefan Wilke ottelun FC Haka – OPS tunnelmissa.