Aina sama mies

Jaa tämä juttu!

Hakan B-pojat kohtasivat torstaina tehtiksellä kakkosdivarin ottelussa JanPa/Pato YJ:n. Ottelussa nähtiin taas kuinka epäoikeudenmukainen peli jalkapallo voi olla, ja että maalit ovat ne jotka ratkaisevat.

Kotijoukkue piti yllä kovaa tempoa ja pelasi sovitusti ylöspäin. Pelin hallinta oli lähes täysin kotijoukkueella ja vastustaja keskittyi puolustamaan. Mutta jo vuosia 00-poikien ”peikkona” ollutta Hakim Tambwea ei vaan taaskaan saatu pidettyä kurissa. Tällä kertaa hän viimeisteli kolmesti. Useista paikoista huolimatta Haka sai aikaiseksi Kaasalaisen Konstan 1-1 kavennuksen ja Huvisen Onnin lohtumaalin ottelun lisäajalla. Takkiin tuli harmittavasti 2-3.

Tappiosta huolimatta valmennus antoi joka pelaajalle arvosanaksi täyden kympin asenteesta ja taistelusta. Pelinä ottelu oli B-poikien parasta tällä kaudella. Vielä kun hyökkäyskolmanneksella saadaan hiukan nopeampia ja selkeämpiä ratkaisuja, niin hyvä tulee. Ja jos vastustajalla ei ole Tambwea…

Kuten sanottu, joka peluri ansaitsi täydet pisteet, mutta arvovaltainen raati jakoi tähdet seuraavasti:

Konsta Kaasalainen
Akseli Mustila
Samu Lindgren