Ilves kaadettiin Hakan kotikentällä lukemin 3-1

Jaa tämä juttu!

Hakan D12 poikien alueliigan toinen peli pelattiin eilen kotikentällä Saharassa ja vastaan saapui Ilves – Beta.  Ilveksen kokoonpanossa pelasi eilen muutama Ilves – Alfan pelaaja joten odotettavissa oli kovatasoinen peli, sillä molemmilla joukkueilla oli varmasti kova halu ottaa pisteitä omalle tilille.

Ilveksen joukkue pelasi kokonaisuudessaan hyvää peliä ja pallonhallinnassa he olivat selkeästi Hakalaisia edellä. 3-1 voitto Hakalle teetti töitä kentällä ja peliaika 2×35  min mentiin hyvin vauhdikkaissa tunnelmissa. Fyysisyys alkaa näkyä näissä peleissä.

Hakan puolustus toimi kuitenkin toivotulla tavalla eikä puolustus antanut Ilvekselle montaakaan mahdollisuutta yrittää maalia aikaiseksi – vaarallisia tilanteita ei syntynyt. Keskikentällä Eeli Jantunen ja  puolustuksessa Elias Heikkinen tekivät kovasti töitä hoitaen oman tonttinsa. Hakan maalivahti Lenni Kari pelasi myös erittäin hyvän pelin ja Lennin hyvällä puheella pallo liikkui kentällä mukavasti.

Nämä oli tärkeät pisteet joukkueelle