B kakkoselle kotitappio

Jaa tämä juttu!

Perjantain hienosta taisteluilmeestä oli jäljellä vain muisto kun B-pojat saivat tiistaina kolmosdivarissa vieraakseen FJK:n Forssasta. Haka ei löytänyt lääkkeitä isokokoisemman ja fyysisemmän vastustajan horjuttamiseksi. Tuntui että osaa pojista jännitti paluu tehtiksen hornankattilaan, sen verran pallo poltti jaloissa. Ne joilla se ei polttanut, hautoivat sitä aivan liian kauan. Kaikenkaikkiaan hyökkäyksiin lähdöt olivat aivan liian hitaita, eikä pallo liikkunut ollenkaan sillä tavoin kuin harjoituksissa on opetettu ja kuinka se hyvissä peleissä on liikkunut.

Takkiin tuli 0-4 (0-1), eikä oikein missään vaiheessa päästy edes hätyyttelemään vastustajan maalia että voitaisiin jossitella pisteistä. Nyt on puolitoista viikkoa aikaa kaivaa joukkueesta taas esiin se osaaminen, jota on ajoittain tällä kaudella nähty, ja hakea syksyn avausvoitto Kyröskoskelta 20.8. Tässä välissä toki B-pojilla on kaksi peliä kakkosdivarissa, joista ensimmäinen heti tänään torstaina 10.8. klo 20:30 Tehtaan kentällä.

Tässä FJK-pelissä tähtiraatiin päästettiin katsomossa istuneita B-poikia, ja tähdet menivät ansaitusti seuraaville herroille:

Otto Lahtinen
Markus Virtanen
Tuomas Karppila