D12 – Hyvinkään Eloturnaus ja kutsusarjan voitto kotiin

Jaa tämä juttu!

Hyvin kulkee, ei voi juuri muuta sanoa! Kolmen päivän kovatasoinen turnaus takana ja kultainen pytty Hakan pojille.

Hyvinkään kutsuturnaukseen lähdettiin hyvin varovaisin odotuksin viime perjantaina, koska vastustaja joukkueiden kovataso oli etukäteen tiedossa. Perjantain ensimmäinen peli pelattiin ex- huippujalkapalloilija Petri Pasasen valmentamaa FC Kuusysin joukkuetta vastaan, josta Hakalaiset ottivat 5-3 voiton. Pasanen olikin kahviossa todennut valmentaja kollegalleen, että  ”Haka vain oli parempi”

Perjantain toinen peli pelattiin kovassa sateessa FC KTP:tä vastaan. Tämä peli ei ollut Hakalaisten maalijuhlaa vaan päinvastoin täynnä pieniä vastoinkäymisiä. Vastustajalle annettiin voittomaali ja jäätiin harmillisesti tappiolle 1-2. Pelin aikana myös vaihtopenkki näytti enemmän sairasvuoteelta kuin siltä että nuoret pojat olisivat pelikuntoisia. Ja tämä sama jatkui vielä lauantainakin ja osittain myös sunnuntaina. Vaihtopenkillä istui loukkaantuneita, pitkästä vammasta kärsiviä ja mahakipuisia nuoria kloppeja. Elettiin jännittäviä aikoja.

Lauantaina pelattiin tiukkoja ja tasaisia pelejä –  edelleen sateessa ja tuulessa. Turnaussäät eivät tunnu meitä suosivan kun pelit pelataan ulkosalla, mutta onneksi joukkue ei sokerista. Lauantaina Fc Espoon molemmista joukkueista voitot varmistivat Hakalaisille lohkovoiton ja jatkopelit välierissä. Lauantaina nähtiin joukkueelta kokonaisuudessaan hyvää peliä ja paljon onnistumisia. Ensimmäisessä pelissä Eetu Lehdon upea puskumaali ja toisessa pelissä Kaapo Karvisen käsittämätön saksari olivat niin huikeat taidonnäytteet pojilta, että katsomossakin oli väki ihmeissään. On tainnut Kaapo ottaa mallia Zlatanista 🙂 vai onko nämä niitä temppuja mitä harjoituksissa harjoitellaan – tuskin!

Sunnuntai olikin sitten jännitystä koko päivä – riittääkö joukkueessa pelaajat, millä kentällä pelit pelataan koska edellis päivien kovan sateen vuoksi pelikenttiä jouduttiin sulkemaan ja pelejä siirtämään naapurikuntien kentille. Toki myös lopullinen sijoitus mietitytti niin joukkuetta kuin taustajoukkojakin – oltiin päästy pidemmälle kuin osattiin edes kuvitella. Sunnuntain ensimmäinen peli pelattiin Kups:ia vastaan ja tästä lopputulos Hakalle 4-2 sekä varmistus mitalista. Huikeaa!

Finaaliin vastustajaksi saatiin Eloturnauksen isäntäjoukkue Hyps joka saattoi olla yksi turnauksen ennakkosuosikeista. Hyps johti alkuun peliä 1-0 tehden ensimmäisen maalin, mutta melko pian Haka otti pelin haltuun ja tasoitti lukemiin 1-1. Hakalaiset pelasivat sovitusti, valmennustiimi ohjasi maltillisesti ja pelistä joukkue onnistui nappaamaan voiton lukemin 2-4. Kultamitali taskussa ja hymy korvissa päättyi kesälomien viimeinen viikonloppu. Loistavaa Haka D12!

Tämä oli ehdottomasti kovatasoisin turnaus tämän vuoden aikana ja näytti joukkueen kovan tason. Matka jatkuu eikä harjoittelua unohdeta!