TPS B vierailulla

Jaa tämä juttu!

Lauantaina 4.3. oli B-junioreilla edessä ehkä talven kovin haaste kun Turun Palloseura saapui kahdella joukkueella Saharaan. Viisitoista pelaajaa TPS:stä oli SM-karsinnoissa, mutta loput isosta rosterista saapui Saharaan. TPS:n kakkonen aloittaa keväällä ykkösdivisioonassa kun Hakan ykkönen osallistuu kakkosdivisioonaan. Mittari oli siis kova. Kokoonpanoihin vaikutti vielä käynnissä oleva hiihtoloma joten osalle pelaajista oli luvassa minuutteja molemmissa joukkueissa.
Ykkönen pelasi ensin Tepsin kovempaa joukkuetta vastaan. Peli oli tasainen ja molemmat pelasivat hyvin organisoidusti. Kotijoukkueella oli hyvät mahdollisuudet jopa voittoon, mutta kun hallintajaksoja ei aivan onnistuttu muuttamaan maaleiksi, ja virheitä tehtiin ehkä hivenen enemmän kuin vierailija, takkiin tuli 1-3 (1-1). Sanottakoon että Hakan ainokaisesta vastasi Konsta Kaasalainen Valtteri Partasen upeasta esityöstä.
Kakkonen pelasi ykkösen jälkeen, ja avauksessa oli myös kolme kovaa C-junioria. Tämäkin peli oli tasainen. Hyvää peliä oli tässäkin nähtävissä, välillä tosin tekniset hienoudet unohdettiin ja peli oli enemmän painimista, mutta tässähän Haka osoitti kovuutensa. Kun Wiljam Valtonen saalisti hattutempun ja Aku Nyyssönen säesti yhdellä osumalla, jatkui kakkosen voittoputki komeasti loppuluvuin 4-2 (2-1). Ohessa hiukan statistiikkaa molemmista peleistä. Ja ensi lauantaina Saharassa jatkuvat turkulaisvierailut kun Inter saapuu haastamaan Hakajunioreita kahdella joukkueella. Pelit starttaavat klo 14:00 ja 16:00.