A-pojilla ei tuliaisia Kuopiosta

Haka/Härmä yj:n A-pojat matkustivat lauantaina KuPS:n vieraiksi. Keskinäiset ottelut ovat olleet viime vuosina valtaosin voittopuolisia, mutta tällä kertaa hämäläiset saivat tunnustaa savolaiset paremmikseen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa. Haka/Härmä kuitekin puolusti hyvin peli- ja erikoistilanteet, mm. lukuisat kulmapotkut. Muutama terävä vastahyökkäys saatiin aikaan. Notkahdus tuli sitten aivan jakson viimeisillä hetkillä, kun KuPS:n laitapakki onnistui päätyrajakuljetuksen päätteeksi laukomaan pallon pienestä kulmasta maaliin.

Toinen jakso oli valkopaidoille ensimmäistä työläämpää. Vastaiskuihin päästiin kuitenkin edelleen silloin tällöin. Itse asiassa tasoitus oli varsin lähellä 67 peliminuutilla, mutta hyökkäys päättyi pallon luovutuksella vastustajan jalkaan ja siitä KupS pääsi nopealla iskulla lisäämään johtoaan. 2-0 -lukemat pitivät loppuun saakka ja YJ:n voitoton putki jatkui. Yrityksestä voi kuitenkin antaa plussaa.

Seuraava ottelussa on paikalliskamppailun makua, kun sunnuntaina 12.3. A-pojat kohtaavat Hämeenlinnassa Ilveksen. Toivoa ei kannata heittää, kannustetaan A-junnut hyvään peliin Pullerilla.