B näytti kaapin paikan Interille

Jaa tämä juttu!

Turkulaisten B-junnujoukkueiden vierailut Saharassa jatkuivat lauantaina kun Inter saapui kahdella joukkueella Haka-junioreiden harjoitusvastustajaksi. Kyseessä mukava tasonmittaus, aloittaahan Interin kakkonen Hakan ykkösen kanssa samassa kakkosdivisioonan lohkossa. Interin kolmonen ilmeisesti pelaa kolmosta kuten myös Hakan kakkonen, tosin eri piireissä.

Hakan ykkönen oli ensin tulessa. Ensimmäinen vartti oli kotijoukkueelta hiukan uneliasta peliä, mutta valmennuksen herättely toimi ja peli alkoi rullaamaan. Alkuvarttia lukuunottamatta peli pysyi tiiviinä ja paketti oli hyvin kasassa. Joukkuepeli on hyvällä mallilla kun kauden alkuun on vielä puolitoista kuukautta. Nimeämättä hyvästä joukkueesta ketään erikseen, sanotaan vain että Haka B1-Inter B2 päättyi komeasti kotivoittoon 4-1.

Haka B2:n  peliin Interin B3:a vastaan pätevät samat sanat kuin edelliseenkin, nyt ei edes uinuttu alussa, vaan koko ottelu oli hyvää peliä nimenomaan joukkueena. Lopputuloksena yhtä komea 5-1 voitto. Tästä pelistä voidaan mainita myös että moottoriurheiluihmisten käyttämä hokema ”If you want win, hire a Finn”, voitaneen Valkeakoskilaisittain kääntää: ”Jos haluat maaleja, valkkaa nollakakkonen”. Ottelussa pelasi kolme 2002 syntynyttä Hakan C15-junioria, ja jokainen onnistui maalinteossa! Jätetään heidätkin nyt mainitsematta nimeltä ja sanotaan että parempi Joukkue voitti.