B-junnuilla harjoituspelejä

Jaa tämä juttu!

Takana oli yksi harjoitusottelu Pirkkahallissa TPV kakkosta vastaan. Tuossa ottelussa oltiin isolla rosterilla ja puoliajalla vaihdettiin lähes koko kentällinen. Tuloksena Hakan pojille suvereeni 0-6 voitto ilman että vastustaja sai laukaustakaan maalia kohti.

Lauantaina 28.1. oli sitten edessä odotettu tasonmittaus Raumalla Pallo-Iiroja vastaan kahdella joukkueella. Aiempina vuosina ei Raumalta ole yleensä hyvillä mielin lähdetty joten odotettavissa oli kova vastus. Joukkueenjohtaja oli päättänyt testata valmennuksen ja pelaajien paineensietokykyä sekä reagointia odottamattomiin vastoinkäymisiin. Niinpä vasta matkalla selvisi että bussin lähtöaika oli suunniteltu järkyttävän myöhäiseksi. Niinpä ykkösjoukkueen palaveri pidettiin bussissa ja pelurit vaihtoivat siellä pelikamat päälle. Paikanpäällä oltiin vartti ennen pelin alkua joten lämmittely oli tehtävä kiireellä mutta huolella jottei loukkaantumisia ei tulisi.

Kaikesta huolimatta peli oli ainakin valkomustien lasien takaa katsottuna Hakan hallussa. Yksi lapsus ekalla puoliajalla kuitenkin sattui ja vastustaja oli tauolla 1-0 johdossa. Toinen puoliaika näytti pitkään siltä ettei Haka lievästä hallinnasta huolimatta pääse tolppaa lähemmäs maalia. Hiukan ennen loppua pallo saatiin kuin saatiinkin Iirojen maaliin ja ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Kakkosjoukkuieden kohtaaminen alkoi heti ensimmäisen pelin perään. Myös tämä peli tuntui olevan enimmäkseen Hakan heiniä, mutta lukuisista maalipaikoista huolimatta maalia ei tehty. Kun sitten viime minuuteilla liika hyökkäysinto kostaantui niin vastustaja pääsi tuikkaamaan vastaiskusta 1-0 voittomaalin Iirojen kakkoselle. Harmittava tappio mutta molemmilta Hakan joukkueilta hyvät esitykset kun vielä otetaan huomioon että pelituntumaa näillä kokoonpanoilla ei vielä ole. Nähtiin myös se että nyt on jalkeilla riittävästi pelaajia että ykkösjoukkueen joka pelipaikalle on tervettä kilpailua.