Otteluennakko: P17SM FC Haka juniorit – JIPPO

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen taival P17 SM-karsinnassa jatkuu, kun Valkeakoskelle saapuu vieraaksi JIPPO Joensuusta. Ottelu alkaa klo 12 la 19.2.2022 Palloiluhallissa.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjan ilman tappioita. Haka junnut voittivat avauskierroksella KuPS:n vieraissa ja tasasivat pisteet kotiavauksessa Hercules YJ:ta vastaan viime viikonloppuna. JIPPO voitti toistaiseksi ainoassa ottelussaan RoPS:n Rovaniemellä lukemin 3-0.

Vastuuvalmentaja Asko Jussila ennakoi ottelua: ”Hyvä treeniviikko on takana, luottavaisella mielellä ollaan otteluun menossa. Loukkaantumishuolia on hiukan kasaantunut, mutta niin niitä on jokaisella joukkueella. Tänään kentällä nähdään taas uusia miehiä kokoonpanossa. Vastustajasta tiedetään videoiden kautta ja odotetaan samanlaista vastustajaa kuin viime viikonloppuna. Tiukka ja tasainen matsi on jälleen tulossa.”

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2341047/lineups