P17 tasapeliin kotiavauksessa

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen P17 avasi kotikautensa P17 SM-karsinnassa lauantaina oululaista Hercules YJ:ta vastaan. Kiihkeä ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Ottelun alku oli tasainen ja kertoi selvät sävelet koko ottelulle: Haka yritti pelaamalla ja Hercules tuli linjojen yli suoraviivaisesti. Ottelun avausmaali ja ensimmäisen jakson ainoa osuma tuli vieraiden kulmasta, josta Kasper Matero puski pallon verkkoon.

Toisella jaksolla nähtiin ottelun valitettavin tapahtuma, kun Hakan Niklas Varje ehti läpisyöttöön ennen Herculeksen maalivahtia ja tökkäsi pallon verkkoon tasoittaen pelin. Vastaantuleva maalivahti vei kuitenkin taklauksensa loppuun saakka osuen Varjen jalkaan vaarallisen korkealle. Seurauksena Niklaksen sääri- ja pohjeluu katkesivat, pelaaja leikattiin sunnuntaina TAYS:ssa. Koko Haka junnujen yhteisö toivottaa Niklakselle tsemppiä toipumiseen!

Hercules siirtyi pitkän huoltotauon jälkeen uudelleen johtoon juuri ennenkuin tunti tuli pelikellossa täyteen Urho Viheriävaaran unelmalaukauksella. Laadukkaasti pelannut Haka tuli kuitenkin jälleen tasoihin 83. minuutilla Kaapo Karvisen osuessa näyttävän kombinaation jälkeen. Ottelun lopussa Haka junnut hakivat voittoa raivokkaasti, mutta tolppaa ja maaliviivaa lähemmäksi mustavalkoiset eivät enää päässeet. Lopputulokseksi merkattiin näin ottelua kohtuullisesti kuvaavat lukemat 2-2.

Vastuuvalmentaja Asko Jussila summaa pelin: ”Osoitettiin jälleen, että ollaan hyvä joukkue. Pyrittiin pelaamaan palloa maata pitkin ja luotettiin omaan tekemiseen. Saatiin luotua maalipaikkoja kombinaatiopelaamisen kautta, mikä lämmittää mieltä aina. Kova työ jatkuu ensi viikolla, lauantaina pelataan taas pisteistä.” Loukkaantumiset painavat kokeneen valmentajan mieltä: ”Oman pelaajan loukkaantuminen on aina kova paikka valmentajalle. Nikke on tehnyt kovan duunin päästäkseen takaisin kuntoon ja nyt valitettavasti joudutaan aloittamaan prosessi uudestaan. Nikke tulee varmasti vielä vahvempana takaisin!”

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2341043/lineups

Haka junnut jatkavat SM-karsintaa lauantaina 19.2.2022 klo 12 Palloiluhallissa. Vastaan saapuu JIPPO Joensuusta.