Otteluennakko: P17SM Haka junnut – Hercules YJ

Jaa tämä juttu!

Valkeakoskella pelataan pitkästä aikaa P17 SM-sarjaa, kun karsintojen toisella kierroksella Haka junnut kohtaavat oululaisen Hercules YJ:n. Ottelu alkaa Palloiluhallissa lauantaina 12.2.2022 klo 12. Otteluun otetaan yleisöä. Kannattajia suositellaan ostamaan kahvi ja maukas pulla kioskista. Joukkueenjohtaja Mika Rautio kertoo SM-tasoisen ottelun järjestämisestä Valkeakosken Palloiluhallissa: ”Tällaisen ottelun järjestäminen maksaa meille kokonaisuudessaan reilusti yli 600€. Ostamalla kahvin ja pullan tuet tätä toimintaa. Tuotto käytetään lyhentämättömänä ottelukustannusten kattamiseen.”

Sarjan avauskierroksella Haka junnut hakivat pisteet Kuopiosta kaatamalla KuPS:n 3-1. Hercules aloitti kautensa pelaamalla kotitasapelin Oulussa Ilvestä vastaan lukemin 3-3. Avauskierroksen jälkeen Haka juniorit ovat sarjassa toisena ja Hercules YJ kuudentena.

Vastuuvalmentaja Asko Jussilan ajatukset lauantaille: ”Mielenkiintoinen ensimmäinen kotiottelu edessä. Joukkueessa on hyvä henki päällä ja innolla odotamme matsia. Saatiin hyvä startti sarjaan Kuopiossa ja samaa ladulla halutaan jatkaa. Voitto on tähtäimessä!”

Vastustajasta Jussilalla on myös käsitys: ”Hercules pelasi hyvin Ilvestä vastaan. Fyysinen, hyvin puolustava ja vaarallinen joukkue on tulossa Koskiin. Kolmen maalin tekeminen Ilveksen verkkoon kertoo, että he ovat kova jengi molemmissa suunnissa.”

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2341043/lineups