A-junnut aloittaa SM-sarjassa

Jaa tämä juttu!

Tänä vuonna koronapandemia on vaikuttanut myös jalkapalloon monella tapaa. Hakajunnujen P20-ryhmän oli tarkoitus talvella pelata SM-karsinta, jossa olisi taisteltu kesän SM-sarjapaikoista. Karsinnat peruttiin, ja lopulta liitossa tehtiin päätös että pelataan historiallinen 20 joukkueen SM-sarja ilman erillisiä karsintoja. Mukana ovat kaikki SM-karsintoihin yltäneet joukkueet ja sarja pelataan yksinkertaisena, jolloin kaikille joukkueille tulee 19 ottelua.

Sarjaan selviytyneet joukkueet painottuvat eteläiseen Suomeen. Pääkaupunkiseudulta on mukana 10 joukkuetta, Turun seudulta kolme. Koskin lähiympäristöstä kohdataan HJS, Ilves ja TPV. Lisäksi tulessa on FC Lahti, KuPS sekä Komeetat Jyväskylästä.

Hakajunnujen joukkue on pystynyt harjoittelemaan olosuhteisiin nähden suhteellisen hyvin. Vahvistusta joukkueeseen on saatu sekä pelaajistoon että taustoihin. Toukokuun lopussa pelattiin kaksi harjoitusottelua joissa tuloksia tärkeämpää oli tietenkin saada pelikokemusta sekä näkemys siitä mitä vielä pitää tehdä. Tuloksista sen verran että Komeetat voitettiin 4-2, TPV:lle kärsittiin 1-2 tappio.

Talven isoihin asioihin kuuluu myös Pallo-Seppojen joukkueen liittyminen hallinnollisesti Hakajunioreihin sekä farmisopimus Koskenpoikien kanssa. Kun pohjalla on lisäksi yhteistyösopimus FC Hakan Veikkausliigajoukkueen kanssa, voidaan sanoa että Valkeakosken jalkapallossa on nyt kova yhteen hiileen puhaltaminen käynnissä.

P20 SM-sarja käynnistyy Hakan osalta maanantaina 7.6. klo 19:15 tehtiksellä. Tähän otteluun ei pystytä lupaamaan kioskia, mutta kaikissa myöhemmissä peleissä voit kannustamisen ja pelistä nauttimisen lisäksi kannattaa myös Hakan Nurmipanttereiden joukkuetta, joka viime vuoden tapaan on lupautunut pitämään kioskia puukeskuksessa.

Kauden kotiottelut:

ma 7.6.19:15Tehtaan kenttäFC Haka-jKaaPo YJ
la 19.6.15:00Tehtaan kenttäFC Haka-jTPS
la 10.7.17:30Tehtaan kenttäFC Haka-jKäPa
la 7.8.15:00Tehtaan kenttäFC Haka-jHJK
la 21.8.15:00Tehtaan kenttäFC Haka-jVJS
la 4.9.16:30Tehtaan kenttäFC Haka-jIlves
su 19.915:00Tehtaan kenttäFC Haka-jFC Inter
la 9.10.15:00Tehtaan kenttäFC Haka-jGnistan
la 23.10.15:00Tehtaan kenttäFC Haka-jKuPS