Summer Camp 2020 -pallokoulu

Jaa tämä juttu!

Kesällä 2019 aloitettu ja hienon vastaanoton saanut Haka junnujen Summer Camp -pallokoulu palaa pelaajien iloksi Saharaan kesällä 2020! Haka junnujen pelaajat ovat tervetulleita Saharaan arkisin kesäkuussa klo 11-13.30. Pallokoulussa harjoitellaan futiksen perusasioita, pelaillaan, kisaillaan ja opetellaan omatoimiharjoittelun perusteita. Klo 12-13 on päivittäin ohjattu harjoitus, jonka on suunnitellut Haka junnujen valmentajista Masi tai Alex.

”Viime vuonna huomattiin kuinka suuri tilaus tällaiselle toiminnalle meidän seurayhteisössämme on. Kentällä oli säästä riippumatta kymmeniä pelaajia lähes kaikista ikäryhmistä. Toivottavasti tänä vuonna pelurit ovat samalla innokkuudella mukana”, Masi Rekomaa kertoo. ”Nämä treenit eivät korvaa joukkueiden omia harjoituksia. Pallokoulun harjoitteet eivät ole fyysisesti rasittavia, vaan keskittyvät tekniikan hiomiseen.”

Paikalla ovat päivittäin myös Haka junnujen lupaavat junnukoutsit Rake ja Vessu, jotka käyvät Palloliiton valmennuskurssia ja opettelevat näin valmennuksen ensiaskeleita pelaamisen ohessa. Rake ja Vessu pelaavat tällä kaudella Haka junnujen T18-joukkueessa. Paikalla on aina vähintään kolme ohjaajaa. Odotettavissa on myös yllätysvierailuita!

Pallokoulu on ilmainen Haka junnujen pelaajille. Pelaajan ei tarvitse käydä tapahtumissa päivittäin, eikä tapahtumassa ei tarvitse olla koko aikaa. Pallokoulu viettää juhannuslomaa 18.-21.6. välisen ajan. Summer Camp noudattaa Palloliiton ja viranomaisten koronaohjeistuksia.

Mukaan pelaaja tarvitsee pallon, juomapullon, nappulakengät ja säärisuojat.

Lisätiedot: Masi Rekomaa 040 5740477 / Jussi Saarinen 040 5031940