Aloita futis Haka junnuissa!

Jaa tämä juttu!

Kesä lämpenee ja se tarkoittaa myös futiskesän vilkastumista. Koronaepidemian vuoksi viivästynyt Haka junnujen ja Valkeakosken Nappulaliigan perinteinen Kaupparisarja (pelaajien syntymävuosi 2009-2012) starttaa kesäkuussa. Kaupparit harjoittelevat pääsääntöisesti maanantaisin ja pelaavat keskiviikkoisin. Ensimmäiset pelit on suunniteltu kesäkuun puolivälin paikkeille.

Myös Haka junnujen Naperot (pelaajien syntymävuosi 2014-2015) ja Perhefutis (pelaajien syntymävuosi 2016 ja nuoremmat) jatkavat toimintaansa kesäkuun alussa. Naperot treenaavat tiistaisin ja Perhefutis lauantaisin. Molempiin ryhmiin mahtuu lisää pelureita, nyt kannattaa aloittaa futisharrastus!

Tämän kesän uutuutena aloitetaan Puistofutis 2007-2008 -syntyneille pelureille, jotka eivät ole mukana ikäkausitoiminnassa. Toiminta on tarkoitettu niin tytöille kuin pojillekin. Tervetuloa mukaan jalkapallon mahtavaan maailmaan!

Ilmoittautumiset toimintaan alkavat 1.6. alkaen harjoituskentällä. Ensimmäiset tapahtumat:

  • Kaupparit 1.6. klo 16.30 Saharassa
  • Naperot 2.6. klo 17 Saharassa
  • Puistofutis 3.6. klo 16 Saharassa
  • Perhefutis 6.6. klo 10 Saharassa.

Tämän lisäksi tyttöjen ja poikien nuorimmat ikäkausijoukkueet kaipaavat lisää pelaajia. Tule mukaan toimintaan tulemalla harjoituskentälle kesäkuun ensimmäisiin harjoituksiin. Mukaan mahtuu toki myöhemminkin. Kesäkuun ensimmäiset harjoitukset:

  • Tytöt 2012-2014 2.6. klo 17 Roukossa
  • Pojat 2013 2.6. klo 18 Saharassa.

Lisätietoja antaa lapsivaiheen valmennuspäällikkö Ari Jussila 040 0502227 /
ari.jussila@fchakajuniorit.fi.