Summer Camp vauhdissa

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen perinteinen Summer Camp potkaistiin käyntiin ma 1.6. yli kahdenkymmenen pelaajan voimin. ”Ekaksi päiväksi määrä oli just hyvä”, kertoo koulun rehtori Mazi Rekomaa. ”Kokemuksesta tiedetään, että huomenna paikalla on enemmän pelureita.”

Kesätyönsä pallokoulussa aloittivat myös junnujen omat pelaajat Rake Kantola ja Vessu Ruhanen. ”Oli kivaa! Pelaajat käyttäytyivät hyvin ja treeneissä oli kova meno. Odotetaan jo huomista!”, neidit hymyillen kertaavat. Päivän kaverikuvaan valmentajien kanssa pääsi Vilho Hakala, jolle neidit olivat jo entuudestaan tuttuja. ”Vedin heille talvella yhdet treenit”, ’Koutsi’ Hakala kujeilee (ja puhuu totta).

Kentän laidalta löytyy myös Veikkausliigasta tuttu Jaska Pasanen. ”Tämä pallokoulu on hieno juttu! Kentällä on mukavan rento tunnelma ja pelurit varmasti kehittyvät tällaisten tapahtumien kautta. Jos tavoitteet on korkealla, niin ainoa keino saavuttaa ne on omatoiminen harjoittelu, hienoa että seura tukee ja opettaa tällaiseen suuntaan”, Tehtikseltäkin tuttu pelimies arvottaa.

Isompien poikien ryhmässä peli on jo kovaa. Nooa Aaltoselle tulee pieni tälli jalkaan. ”Koronan vika. Huomenna tilanne on toinen”, Nooa velmuilee. Valmentaja Alex on läpimärkä treenien jälkeen. ”We need a swimming pool in Sahara!” Alexin harmiksi suomalainen kesä vastaa yleensä valencialaista Välimeren ilmastoa vain harvoina päivinä.

Summer Camp jatkuu taas tiistaina ja pyörii Saharassa arkisin koko kesäkuun ajan. Pallokoulu on Haka junnujen pelaajille ilmainen.