Haka junnujen naiset auttavat riskiryhmiä kauppareissuilla

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen naisjoukkue on mukana Aamulehden ja Pirkanmaan Osuuskaupan järjestämässä ikäihmisten kauppakuljetuksissa. ”Pelaajat itse ehdottivat tätä joukkueelle. Ja tottakai lähdemme tekemään yhteisen hyvän eteen hommia. Olen ylpeä pelaajista, heiltä löytyy aidosti hyvä sydän!”, kertoo Naisten valmentaja Jarno Jokinen.

Aamulehden uutinen toiminnasta.

https://www.aamulehti.fi/a/a998baa2-8ab0-4baa-bf38-e4f9d9e8ace5


Ikäihmisten kauppakuljetukset alkavat – Aamulehti ja Pirkanmaan Osuuskauppa ottavat tilauksia vastaan

Onko sinun vaikeaa käydä ruokakaupassa koronan vuoksi? Oletko täyttänyt 70 tai oletko muuten riskiryhmään kuuluva ikäihminen ja joudut olemaan karanteenia vastaavissa oloissa? Aamulehti ja Pirkanmaan Osuuskauppa yhdessä Pirkanmaan urheiluseurojen kanssa auttavat ostoksissa.

Aamulehti ja Pirkanmaan Osuuskauppa yhdessä pirkanmaalaisten urheiluseurojen kanssa alkavat auttaa ikäihmisiä ruokakaupassa käymisessä. Etusijalla ovat he, jotka eivät voi käyttää verkkokauppaa, läheisten apua tai muita kuljetuspalveluita. Palvelu on nyt toiminnassa.

Maanantaista perjantaihin kello 9–12 voit soittaa maksuttomaan palvelunumeroomme tai lähettää sähköpostia. Kauppakuljettaja käy hakemassa ostoslistan kotoasi, käy puolestasi kaupassa ja tuo ostokset kotiovellesi. Kuljetuspalvelu on maksuton, itse maksat vain ostoksista.

Huolehdimme tarkasti turvallisuudesta. Kauppakuljettajat ovat luotettavia pirkanmaalaisten urheiluseurojen vapaaehtoisia, ja ostokset tehdään turvallisesti Pirkanmaan Osuuskaupan kaupoissa. Kaikki jakeluun osallistuvat ovat saaneet hygieniaan ohjeet. Emme kuljeta alkoholia tai tupakkatuotteita.

Kaikki tärkeimmät koronauutiset löydät maksutta osoitteesta aamulehti.fi/koronainfo.