A-pojilla vaikeaa

Jaa tämä juttu!

Lauantaina 22. helmikuuta A-juniorit kohtasi SM-karsinnoissa FC Hongan tehtiksellä. Kolmessa ensimmäisessä pelissä vain pisteen saalistaneet valkopaidat olivat ns. pakkovoiton edessä mikäli haluttaisiin pysyä mukana taistelussa kesän SM-sarjapaikoista. Honka ei ollut ennen lauantaita kerännyt pistettäkään.

Ottelusta ei kuitenkaan hirveästi kerrottavaa jäänyt. Ensimmäinen puoliaika oli sanalla sanoen luokaton esitys, ja vierasjoukkue johtikin tauolla 0-2. Toinen puoliaika oli hieman parempaa, mutta rehellisyyden nimissä Honka oli lähempänä maalintekoa kuin Haka. Jakso päättyi maalittomana ja pisteet matkasivat Espooseen.

Pahassa loukkaantumis- ja sairauskierteessä painiva joukkue on muuttunut ottelusta toiseen, ja taas sai kaksi B-junioria ensiminuuttinsa P20 SM-karsinnoissa kun Oiva Laaksonen ja Konsta Mervelä debytoivat joukkueessa. Kun vielä Haikan Manu pelasi koko ottelun, voidaan sanoa että B-junnuista saadaan kyllä tarvittaessa apuja, ja jopa kilpailua A-junnujen pelipaikoista.

Seuraava ottelu on sunnuntaina 1.3. Turussa FC Interin vieraana.