SM-karsinnat avattu

Jaa tämä juttu!

A-pojilla oli tammikuun viimeisenä lauantaina edessä kauan odotettu SM-karsinnan avausottelu TPS:ää vastaan. Lähtökohta oli se että suurimmalla osalla pelaajista ei aiemmilta kausilta ollut kokemusta tältä tasolta. Ja niistä kokemusta omaavistakin osa on loukkaantunut ja osa oli jäänyt palvelemaan isänmaata Parolannummelle. Nyt näyttääkin siltä että SM-status ei odotusten mukaisesti avaakaan lomaportteja varusmiespalveluksesta, mutta ei valiteta. Pelataan niillä ketkä mukaan pääsevät.

Valmennuksella oli koko ajan luotto käytettävissä olevaan pelaajistoon ja pelaajat vastasivat huutoon. Ensimmäinen puoliaika meni hienoisesti TPS-komennossa, mutta Haka puolusti organisoidusti ja piti keltapaidat aika hyvin poissa maalintekosektorilta. Keskikentällä jäätiin hieman alakynteen, ja kun hyökkäyksestä puuttui se viimeinen silaus, oltiin tauolla kuitenkin 0-2 tappiolla.

Toisella puoliajalla jatkettiin hyvää peliä taisteluasenteella, mutta maalipuita lähemmäs ei maalia päästy ja pisteet matkasivat Turkuun tuloksella 0-2.

Ottelun jälkeen valmennus oli tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Nähtiin että ollaan oikealla tiellä ja avaustappiosta huolimatta uskotaan että karsinnoissa on kaikki mahdollista. Seuraavaksi pelataan kaksi vieraspeliä, joista ensimmäinen Kaarinassa KaaPoa vastaan sunnuntaina 2.2. Seuraava kotiottelu on lauantaina 22.2. Saharassa klo 11:00, vastassa tuolloin FC Honka.