A-junnut aloittavat SM-karsinnat

Jaa tämä juttu!

Hakan A-juniorit raivasi pienen tauon jälkeen tiensä SM-karsintoihin tälle keväälle. Viime kauden jälkeen pidettiin vain minimaalinen harjoitustauko ja sen jälkeen on harjoiteltu kovaa ja suunnitelmallisesti juuri näitä karsintoja varten. Leuto talvi on taannut sen että harjoitukset on pystytty läpi viemään lähes suunnitellusti, vaikka emme vielä hallipaikkakunnalla toimikaan. Harjoitusotteluita on pelattu kuusi, ja vaikka ne tuloksellisesti eivät olekaan olleet kovin riemukkaita (1 voitto, 1 tasapeli ja 4 tappiota), on niissä päästy harjoittelemaan juuri niitä asioita joita kulloinkin on haluttu.

Sekä harjoituskautta että nyt alkavia karsintoja hankaloittavat loukkaantumiset sekä useiden pelaajien armeijassa olo, mutta tällä kaudella on ilo todeta että joukkue on tasainen ja joka pelaajan voi laittaa avaukseen ilman pelkoa että taso liiemmin heittelee. Ja kun ikäluokka on tämä, samat ongelmat on vastustajillakin.

Ensimmäinen ottelu on jo tulevana lauantaina 25.1. klo 18:15 Saharassa, vastassa on silloin TPS. Eli kun olet käynyt seuraamassa hyvänä esiotteluna toimivan Suomen Cupin ottelun tehtiksellä, ei tarvitse edes vaihtaa mustavalkeaa asua pois kun voit tulla jatkamaan kannustusta Saharaan. Käteisvarannot otteluiden välissä kannattaa käydä täydentämässä, koska Saharassa on mahdollisuus tukea Hakan P10-junioreita käyttämällä heidän pitämäänsä kioskia.

Hakajunioreiden P20 SM-karsintaottelut:

La 25.1. 18:15 Sahara FC Haka-j – TPS

Su 2.2. 13:30 Kaarina KHT KaaPo – FC Haka-j

Ti 11.2. 19:00 Espoonlahti 2 TN FC Espoo – FC Haka-j

La 22.2. 11:00 Sahara FC Haka-j – FC Honka

Su 1.3. 14:15 Kupittaa 5 KHT FC Inter – FC Haka-j

La 7.3. 18:00 Sahara FC Haka-j – Ilves

Su 15.3. 14:30 Pori Urheilukeskus TN FC Jazz – FC Haka-j

La 21.3. 18:00 Sahara FC Haka-j – HJS

La 28.3. 18:00 Sahara FC Haka-j – SJK